takto nechutne sa moja tema zvrhla... chce tu este niekto vediet odpoved na tu otazku?? i ked asi radsej nie lebo potom by ma tu niektory ukamenovali hihi
no tak dobre ale berte to tak ze je to sranda aby sa na mna niekto neurazil... penis - nema rucicky, nema nozicky, nevie sa plazit, ma dieru v hlavicke a ked si mysli ze je v siedmom nebi tak je v pici
@38 nemusel si prispievat ak si nechcel, nikto ti to nekazal a ked si myslis ze som taka trapna tak sa na moje "trapnosti" ozyvat nemusis.. no myslim ze jediny trapny si tu ty
precitala som si celu diskusiu kubooo chcel byt vtipny , ale do holyknighta by som si nazacinala a zakladatelke by som len napisala ze je to us starinaaa nabuduce skus nieco lepsie..peace
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
@8
@9
LOL, napisem tu jeden prispevok za rok a hned aky ohlas xD musim prispievat castejsie
to ja uz neviem a je mi to jedno ked si ho budes aj fajcit, ja budem mat spanok v pohode
V skutocnosti ty, ale odpoved bude asi penis pretoze chces byt vtipna
-----
JA LEN ZE SOM TO NAPISAL UZ DAVNO
Vlastny napad nemas ze?
Biancadetolle zalozila diskusiu s nazvom hadaj v tejto kategorii a so slusnou hadankou.
A mohla si si vsimnut uroven jej komentov a tych tvojich.