s mojou najlepšou kamarátkou sa vždy hádam pre hlúposti. vážne veci si dokážeme vysvetliť, ale keď nie je dobrá konštalácia hviezd, sme obe nervózne, oduté a nahnevané, skočíme si do vlasov kvôli úplne kravine. a aj dva týždne sa nebavíme a sme strašne teatrálne a máme hrozne hlboké hlasy vtedy
tak vymena nazorov s mojou matkou je vzdy zalozena na totalnych banalitach... ale tak co uz s nou narobim, vzdy zacina ona a najde si zamienku na zaklade ktorej je schopna jacat 3 hodiny bez prestavky...
akoze .. no en skoro wzdy.. ale zvyčajne pre hluposti a totalne.. ale netrwa to dlho.. ehhe u nektorych.. heh.. ale to zistim co su za ludia.. heh.. ale pohodka zwladam..
ja sa hadam stale...a to fakt..pre blbosti...a stale sa zdujem...a hadam sa najma s mojou lasonkou , a to stale, aj ked nic nespravi a potom, chudak, stale sa sam seba pyta, co mi spravil, ze som sa zas zdula...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov