mna tiez napadlo nieco ako priatelia... ale mozno psychologovia? lebo oni maju pocuvat, ale ked ich dobre poznas, tak potom aj oni zacnu rozpravat... cize ako "zaujimava" moznost Psychologovia? :p
Najprv by som chcel upozorniť, že pod pojmom "správna odpoveď" som tentoraz myslel takú odpoveď, ktorá by sa zhodovala s mojou. Lebo nejakú univerzálnu správnu odpoveď to nemá, keďže ide o môj subjektívny názor...
Správna odpoveď tu už pár krát padla - sú to priatelia.
Ja rátam s tým, že väčšina ľudí bude so mnou nesúhlasiť v tomto, ale práve preto som spravil túto diskusiu, lebo som chcel vedieť, či sa nájde aj niekto, kto môj názor zdiela
@nicmanenapada ja viem, ale myslim ze ich nebude vela...=D=D teda...zalezi od toho s akymi ludmi sa bavis...lebo si myslim ze ked je niekto taky ako ti ,,priatelia,, ,o ktorych si pisal, tak si nazov priatelia nezasluzia...lebo priatel je na to aby stal pri tebe a pomahal ti...nie na to aby kecal len o sebe a svojich problemoch..ale ta aj vypocul =D trosku som sa rozkecala, prpeac=D ale tak informa je..a nudim sa=D=D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Jasné že nie
Skoro
Tiež nie si ďaleko
Psychológovia nie.
Správna odpoveď tu už pár krát padla - sú to priatelia.
ale skúsil som
Ja rátam s tým, že väčšina ľudí bude so mnou nesúhlasiť v tomto, ale práve preto som spravil túto diskusiu, lebo som chcel vedieť, či sa nájde aj niekto, kto môj názor zdiela
Veď tam už je odpoveď, že podľa mňa sú to priatelia
Vlastnú rodinu som ešte nemal, ale možno to aj tam tak funguje, čiže aj na tie ženy by to mohlo platiť... Ktovie
Lenže tu ide o ľudí, ktorí kedysi takí ako opisujem neboli... Ale ináč chápem, čo tým chceš povedať.