Na túto hádanku som natrafila na Facebooku, možno ste ju už niekde počuli, možno nie...tak je pre tých, čo ju nepoznajú...že vraj menej ako 1% ľudí našlo odpoveď...to sa mi nezdá, ale mňa teda nenapadla...všetko podstatné som tu preložila:
Týpek si myslel, že je posledný človek na zemi, preto sa rozhodol skočiť, ale keďže mu zazvonil telefón, zistil, že ešte niekto musel prežiť a oľutoval svoj skok. Tak?
odpoveď tu už bola, ale tu ju máte ešte raz: po globálnej katastrofe sa muž domnieval, že ostal jediný, kto na tomto svete prežil (nikoho živého už nenašiel). Nemal už žiaden zmysel života, rozhodol sa s ním teda skoncovať. Keď však počul telefón, uvedomil si, že ešte niekto prežil.
ja som si myslel, že bol úplne sám, opustený a nikto h nemal rád a tak sa rozhodol skoncovať so životom, no keď počul telefón, možno zistil, že je niekto kto ho mal rád alebo skrátka niekto a tak. takže ďaleko som nebol.
@semhamforas : to, že žije úplne sám, na to trebalo prísť podľa indícií...napr. ako povedala @vewe , že tá osoba na druhej strane nečaká tiež odpoveď a potom aj to, že mohol skočiť aj z iného poschodia a nikoho by ,,neotravoval,, čiže nikomu by nespôsobil traumu...a potom elektrina nemusí automaticky vypadnúť všade...veď sú záložné generátory a tak...nie vždy potrebuje, aby ju obsluhoval nejaký človek...
podľa mňa má logiku, ale málokoho by to napadlo, lebo nad takým extrémom nerozmýšľame no a to je taká čisto teoretická hádanka, nie veľmi reálna, ale veď na tom je postavená
@semhamforas : no dobre...nechajme tak...pre mňa je to čisto teoretická hádanka, na jej odpoveď som tiež neprišla...ale pre mňa tá odpoveď sedí, veď sa to teoreticky mohol udiať v pribehu tých 2 dní, on z toho zošalel....aj keď s tou katastrofou je to blbosť, že by všetci naokolo pomreli a on jediný prežil...uznávam, že je to takmer nemožné...
@semhamforas no to mas pravdu ale budme trocha rozpravkovi a dajme tomu ze sa to rozhodol urobit hne dna druhy den po tej katastrofe a ked videl ze vsetci su mrtvi
hmm ... muž sa rozdhodol skončiť so svojím životom a tak skončil....vtom mu ale zazvonil telefón a jemu napadlo, že keby ešte chvíľu počkal, mohol by zdvihnúť a porozprávať sa s ním...potešilo ho, že na neho niekto myslí, ked mu volá a tak by s ním asi chcel hovoriť....na druhej strane je niekto, kto chce tiež skončiť so životom, alebo je v nejakej depresii a chce sa s niekým porozprávať a tak zavolá náhodné číslo, práve toho skákajúceho.
Len nechápem, ako mohol počuť zvonenie svojho telefónu, keď bol na úplne inom poschodí???
@littlephoenix nemal sa skim porozpravat a preto sa chcel zabit a uz ked skocil telefon zazvonil a on bol extremne stastni ze sa z niekim porosprava a som si timto na 200 precent isty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
ale ked sa zase nepoznaju.. hmm idem premyslat
a odpoved mas?
Hmm.
Co sa stale viacej krati, cim dlhsie to je??
K tej tvojej. Nie je to náhodou život?
(nespravne zrejme, ale možné )
podľa mňa má logiku, ale málokoho by to napadlo, lebo nad takým extrémom nerozmýšľame no a to je taká čisto teoretická hádanka, nie veľmi reálna, ale veď na tom je postavená
Len nechápem, ako mohol počuť zvonenie svojho telefónu, keď bol na úplne inom poschodí???