Stojíte pred dverami do miestnosti, v ktorej nie je nič okrem jednej lampy. Dvere sú zavreté a vedľa nich sú tri vypinače. Máte zistiť, ktorý vypínač je na tú lampu v miestnosti. Pred miestnosťou môžte byť ako dlho chcete, ale keď už raz vojdete dnu, nes
a tie ostatne vypinace budu od niecoho? lebo ja by som ich rozmontovala, naslinila si prsty a podla toho ale ak by boli vsetky pod prudom to by bolo blbe
zapnem prvy, dlhy cas pockam, vypnem ho, zapnem druhy, vojdem dovnutra a je to jasne. ak svieti svetlo, tak to bol druhy, ak nesvietli, ale ziarovka je tepla, bol to prvy ..
najprv by som zapla jeden a nechala ho zapnuty asi minutu potom zhasla a zapla druhy asi na pol minuty a potom zhasla isla by som dovnutra chytila by som ziarovku a keby bola veeelmi tepla bude to ten prvy vypinac, ked bude mierne tepla tak je to druhy a ked bude ziarovka chladna patri k nej posledny vypinac
jeden nehaam dlllllllho zapnuti potom ho vypnem a zapnem 2. vojdem do miestnosti ak bude lampa horuca je to ten 1. ak studena je to ten 3. ak bude svietit je to ten2.
hmm ale padla tu poznamka, ze co v pripade, ak ziarovka svietila uz predtym... teda prvy vypinac by neurobil nic, druhy tiez nic a clovek by vosiel.. ziarovka by stale svietila, z coho by dotycny sudil ze je to vypinac dva ale bol by to vlastne 3
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ha som geniuus=D
@22 nepoznal som to, ale je teoreticky mozne, ze som to niekedy v minulosti pocul a teraz ma vdaka tomu trklo