@dee99 nie nie nejde o youtuberov @Nikkaa stavaju sa, ale co je na nete to uz sa len tak nevrati(podla nej) @Warble zatial to tak nevyzera zeby hej. @Nespiacakraska hh nepredstavuj si nechutnosti, len som daco vyhral a hned bol rozhovor
Ja si nepredstavujem nechutnosti. Ja si fakt neviem predstaviť situáciu ako by som sa k tomu dostala. Live stream a pod. Som myslela.
Jaj si vyhral a takto si sa sekol? Mňa by to pobavilo asi. Ako fakt, nazval nazval tak čo. Kým ma tak nepredstavuje doma/kamošom tak je to jedno.
@nikkaaa Tak ako ja sa tiez zvycajne hnevam za zbytocnosti ale nie az tak ako ona.. @Fakecocacolazero a bol tam umysel ci sa zmylil? je rozdiel to povedat reto ze chces niekoho zbalit a ze si sa pomýlila. @Nespiacakraska Staci nejake velke mesto a vsade mas dotazniky, pochody, sutaze a blbosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
shit happens
@Nikkaa stavaju sa, ale co je na nete to uz sa len tak nevrati(podla nej)
@Warble zatial to tak nevyzera zeby hej.
@Nespiacakraska hh nepredstavuj si nechutnosti, len som daco vyhral a hned bol rozhovor
preboha, co ma 15?
akoze zaskocilo by ma to, maximalne by som mu povedala ze je debil a neriesila to dalej
Jaj si vyhral a takto si sa sekol? Mňa by to pobavilo asi. Ako fakt, nazval nazval tak čo. Kým ma tak nepredstavuje doma/kamošom tak je to jedno.
@Fakecocacolazero a bol tam umysel ci sa zmylil? je rozdiel to povedat reto ze chces niekoho zbalit a ze si sa pomýlila.
@Nespiacakraska Staci nejake velke mesto a vsade mas dotazniky, pochody, sutaze a blbosti.