aj medzi tebou a tvojim surodencom cu hadky na dennom poriadku???co tak to zmenit? preco by sme sa stale mali len hadat a nadavat si ba dokonca sa bit????ak vam aj surodenec nieco urobi dohovorte mu...alebo jednoducho si ho nevsimajte...ked si surodenec p
Ale nie myslim ze obcas to patri k tomu ze sa pohadame,robime si zle a tak a niekedy je bracho zakerak ale zasa ze by ma isiel vrazdit alebo am nenavidi nehrozii
Trca: Ono to nie je také jednoduché že buzerovať mladšieho
Mám brata mladšieho o 4 roky a skôr mám pocit že buzeruje on mňa...
A občas som z neho naozaj nervózna keď si zaumieni že niečo chce a potom sa to snaží silou-mocou dosiahnuť... (a doteraz si nezvykol že to je ako zaťahovacia slučka - čím viac sa o niečo snaží, tým viac dosahuje presný opak...)
A snažím sa k nemu zvyčajne správať slušne a keď robí zle tak ho aj slušne pošlem dokelu, ale keď ho chytí taká divná nálada a začne robiť naozaj zle (strká do mňa, bije ma a pod.), tak je jasné, že to tak nenechám a reagujem, nenechám sa predsa mlátiť mladším bratom len preto že ho chytajú pubertálne záchvaty
ja sa s bratom aj pobijem ale tiez len z lasky ,kedze je starsi,tak sa snazi "akoze autorita" ale nejde mu to ..potom sa len zasmejeme, pobijme...
ale so segrou je to horsie..k nej az taku lasku neprechovavam ..sere ma..a mysli si ze ked je tiez starsia tak si to moze dovolit,pricom este stale npochopila fakt z ja ju dokazem zdrbat a ona mna nie
a vseobecny vztah medzi bratom a sestrou?tiez mensia katastrofa
Ja sa z bratmi vzdy bijem ked ich stretnem po dlhej dobe. Je to prejav ako sa mame velmi radi. Ale som stastna ze som nikdy nemala take problemy ze by ma bracho nepustil k PC alebo nieco podobne Byt najmladsia je obacas vecsia vyhoda ako byt jedinacik
Bitkárska éra nás z bratom už dúfam že prešla a ked už bitka tak poriadna, modriny boli riadne a nikdy nikto nevyhral kedže sme ani jeden nechceli ustúpiť, roztrhnuť nas museli až rodičia.
Nespočetne vela krat som bratovi dohovarala že ked mi miesto pozdravu povie "smrdíš." nepríjemne to na mna posobí ale nič sa nezmenilo.
On si jednoducho myslí že aj ked som staršia ja som oproti nemu len ubohý jednobunkovec. Ked ale niečo chce vie sa pekne zaliečať
To je blbost, to nepomoze. A ignorovat sa to tiez neda, ked len tak z nicoho zacne drgat a stuchat. Predsa si to nenecham a vratim jej to. A vratim jej to tak, ze potom da pokoj.
Súrodenci? Zaujímavé podtupnosti...najprv sa mlátite pre blbosti, hrávate sa atd. a potom v dospelosti sa rozvadíte na smrť ak náhodou zdedíte viac ako oni.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ale chcela by som mat, uz len kvoli tomu buzerovaniu, niekoho mladsieho
Ale nie myslim ze obcas to patri k tomu ze sa pohadame,robime si zle a tak a niekedy je bracho zakerak ale zasa ze by ma isiel vrazdit alebo am nenavidi nehrozii
Mám brata mladšieho o 4 roky a skôr mám pocit že buzeruje on mňa...
A občas som z neho naozaj nervózna keď si zaumieni že niečo chce a potom sa to snaží silou-mocou dosiahnuť... (a doteraz si nezvykol že to je ako zaťahovacia slučka - čím viac sa o niečo snaží, tým viac dosahuje presný opak...)
A snažím sa k nemu zvyčajne správať slušne a keď robí zle tak ho aj slušne pošlem dokelu, ale keď ho chytí taká divná nálada a začne robiť naozaj zle (strká do mňa, bije ma a pod.), tak je jasné, že to tak nenechám a reagujem, nenechám sa predsa mlátiť mladším bratom len preto že ho chytajú pubertálne záchvaty
ale so segrou je to horsie..k nej az taku lasku neprechovavam ..sere ma..a mysli si ze ked je tiez starsia tak si to moze dovolit,pricom este stale npochopila fakt z ja ju dokazem zdrbat a ona mna nie
a vseobecny vztah medzi bratom a sestrou?tiez mensia katastrofa
kazdy je podpichovacny provokater
ale aj tak ich mam rada
ale brata viac
Nespočetne vela krat som bratovi dohovarala že ked mi miesto pozdravu povie "smrdíš." nepríjemne to na mna posobí ale nič sa nezmenilo.
On si jednoducho myslí že aj ked som staršia ja som oproti nemu len ubohý jednobunkovec. Ked ale niečo chce vie sa pekne zaliečať