Prečo na vás najčastejšie kričia vaši rodičia? Hádate sa s nimi, alebo len prikývnete a spravíte, čo od vás požadujú? Ak bývate len s jedným rodičom a jeho priateľom/priateľkou, dovoľuje si tento "náhradný rodič" otvárať k vám hubu, alebo vás berie tak, ž
ja sa nehadam, ignorujem ho ... to on je ten(otec), kto sa chce hadat, ale ja niesom prostriedok na to ! takze obcas šepnem par slov, ktorymi ho este viac nastvem
neznášam ked moja mama alebo starká rozoberá veci ohladom toho aké to mali oni a porovnávajú to alebo ked riešia druhých čo oni všetko nemajú a tak.. nemajú proste predstavu =D ale najhoršie je že nerešpektujú mna takého aký som a do všetkého sa strarajú ked ja sám dobre viem čo je pre mna najlepšie preto sa aj do 3 týždnov stahujem sa teším riadne =D
Hádam, ale šanca vyhrať neni, ako fakt nie, iba totálna ignorácia, a zatial to niky nebolo take zle aby som k tomu pristupil... s matkou som sa raz ale pohadal tak ze som ju totálne ignoroval asi tyzden cely som bol tvrdohalvy rozmaznaný hajzlík no a čo ale da sa s nou rozhodne lepsie porozpravat
Nehádame sa už keď som bola mladšia a v puberte, tak sme sa hádali lebo som si myslela, že o, že mi ničo napr. zakazuje mi robí náročky..Ale teraz už viem, že je chce stále len moje dobro... A mám nevlastného otca..ale beriem ho ako biologického...Síce ho volám menom, ale mám s ním vzťah ako s vlastným otcom...
bývam len s ocinom... nehádam sa s ním... síce občas má nejakú poznámku typu: "Tu je bordel ako v tanku!" ... no ja na to len odvrknem niečom v zmysle: "A ty si už bol v tanku? Vieš ako to tam vyzerá?" ... no a to je asi tak celé =D
Hádam nehádam .... Ako kedy nedá sa to nazvať úplne hádkami ale občas to je také .... Ja mám takú povahu som strašne tvrdohlavá a stojím si za svojim.. Takže keď sa mojej matke niečo nepáči je mi to v podstate jedno ale keď začne kričať začnem aj ja ale hlasnejšie ... A potom sú hádky... Väčšinou je to kôli tomu že nič nechcem robiť a že papulujem... Ale mama vie že taká budem vždy takže ma tak aj berie.... Ale nemôžem poveď žeby nebola dobrá... Lebo veľa vecí mi dovolí,odpustí atď... Aj keď jej občas niečo zlé poviem mám ju rada a inú by som nechcela
niekedy sme sa hádali stále, s mamou sa už nehádam, skôr s otcom, ale aj to sa už snažím obmedzovať. on do mňa ryje takmer neprestajne, ale konečne som sa naučila nenechať sa vyprovokovať a radšej to v sebe udusiť, kým nevyjdem von a chvalabohu, mám vo svojom okolí ľudí, ktorí si ma vypočujú a vedia, že bude potom zas kľud
najčastejšie o tom ze vsade robim bordel aaa ze sa zle chovaam....ze chcem toho po nich moc ..... ze si moc dovolujem a naj hadky su ked ma niekam nechcu pustit ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Neberiem na vedomie ani biologických rodičov, nevlastného by mi nikdy nenapadlo počúvať.
Otec nekričí nikdy, u matky je to jediný vokálny prejav.
skôr ja kričím na nich a zdžubávam ich
dali mi všetko čo mohli, druhému sa o tom ani nesníva..........môžem im ruky, nohy bozkávať....
ja keby som týždeň ignoroval matku v 17. rokoch, tak chodím špinavý, nenažraný a bez centa vo vačku........filip
ja argumentujem... lebo dostavam vypicovane za hocico...
a hlavne ma serie, ked nevie matka pochopit taku magicku frazu: "none of your business"
ale v podstate, s otcom sa nikdy nehadame, on je taka povaha ako ja cize ma chape
a s mamou niekedy preto, ze ona ma o urcitych veciach niekedy inu predstavu ako ja a je dost domyslava resp. krici za nieco co sa este ani nestalo