Kvôli jedlu, môjmu chodeniu von s kamarátmi ako kedy....ale v poslednej dobe kvôli jedlu ...nikdy neustupujem ..no s ním skoro stále prehrám a to ma ešte viac naštve lebo JA mám za každých okolností pravdu! JA! JA! IBA JA! ...ale väčšinou to končí takou našou bitkou a potom dobrým sexom alebo mojím urazením a zavrením sa v niektorej časti jeho domu.. ..som tvrdohlavá no ..a úprimne ma to trošku niekedy aj baví provokovať
este sme sa nepohadali. zacina mi to "chybat" a som zvedava ze kedy to praskne a na com. ale moj drahy je velka flegma, ja sa ucim tiez byt, tak uvidime co nas vyhecuje...
Nehadame sa v pravom slova zmysle. Vacsinou mna nieco vytoci, vynadam mu, on ako spravny flegmatik a chlap to zoberie sportovo a potom ma rozosmeje. Vacsinou kvoli poriadku v domacnosti, ale dosiahli sme aky taky kompromis. Poriadnu hadku sme mali pred rokom a pol, som sa ho prave spytala
Za ten rok sme sa pohádali asi len 2x, prvý raz pre moju žiarlivosť, 2-hádka po nete,z dôvodu,že sme dlhšie boli od seba..
keď sa tak zamyslím v minulom vzťahu sme sa hádali skoro vkuse a vedeli sme sedieť v 1 miestnosti a sa pár hodín nebaviť.. som rada,že také je už preč..
hm čo ja viem...ale to ani nie su take velke hadky, ale tak zvyčajne kvoli tomu čo niekto z nas urobi, to čo tomu druhemu vadi...ale nijak extra sa nehadame, tak že každý den alebo každý druhý den..a ešte ked jedneho z nas chyti taka neopodstatnena ziarlivostna chvilka...tak vtedy..ale tak čo ja vím. Tie dovody su rozne, a viem že v tu chvilu mi to pride aj nejaka najhoršia a najbezutešnejšia situácia, ale ked sa na to pozrem s nadhladom, tak sa ani nemáme o čom hádat, pretože su to len prkotiny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ja som talian.
ak sa s frajírom nepohádam za deň aspoň 20krát tak ani raz.
najobľúbenejšie témy
keď sa tak zamyslím v minulom vzťahu sme sa hádali skoro vkuse a vedeli sme sedieť v 1 miestnosti a sa pár hodín nebaviť.. som rada,že také je už preč..
a málokedy ustupujem... :/
Ja mám rada tenké on hrubé a dlhé.
NEUSTÚPIM.