Pre aké veci ste sa hádali so svojím frajerom/frajerkou? ako tieto hádky končili ?
radšej poviete čo si myslíte alebo niekedy si zahryznete do jazyka? končili hádky aj rozchodmi?
ja vždy poviem čo si myslím. nehádam sa s niekým kvôli maličkostiam. čo sa týka frajera, len raz sme sa pohádali,ale odvtedy všetko v pohode.
bolo to nedorozumenie
ešte tak na začiatku vztahu sme sa strašne hádali kvôli žiarlivosti a ex ale potom asi po mesiaci nás to nejak prešlo ...kvôli hádkam by sme sa nerozišli to je blbosť vždy sa to dá vyriešiť ... teraz sa už ani nehádame (klop, klop) ale ja som strašne urážlivá takže on už vie kedy ma má nechať
kvôli budúcnosti. hádať sa kvôli minulosti, tak to je nezmysel, veď už to aj tak nezmeníme. keď máme každý inú predstavu o tom, akoby sme mohli žiť. napríklad, ja sa túžim odsťahovať od rodiny, pričom jemu sa vôbec neprieči do nekonečna využívať výhody mamahotelu. je neschopný, nesebestačný, myslí len na seba. ja som príliš na "lóve". ale tie, ktoré si vyrobím sama, takže mu vadí, že veľa pracujem. nemáme na seba čas a potom sa hádame o tom, že na seba nemáme čas. stále dookola. ale minimálne rok sme sa nehádali vôbec, teda, ten prvý. max. som sa urazila, ako to už u mňa býva zvykom...
neľúbim najviac na svete hádky.
a keď sa hádam, tak len o totálnej kravine samozrejme.
a s jedným bývalým partnerom som sa hádavala lebóó... to bolo vzrušujúce. čičo. :-S
povieme si všetko čo máme na srdci. ako inak by sme vyriešili nejaké problemy keby sme nekomunikovali a nepovedali si všetko? ... inak my skôr diskutujeme ako sa hádame. a nikdy to nebolo nič veľmi vážne
Najčastejšie pre moju žiarlivosť,ptm asi ohľadom intímnych chvíl a ptm také tie hádky,keď ste dlho od seba preč a komunikácia len cez Fb.... ako sme to vyriešili... bud ja som spravila prvý krok abo ona.
s ex ex sme sa hádali skoro stále a o všetkom. bol to vzťah založený na hádkach a nesúhlasení s tým druhým..asi sme chceli jeden druhého pretvoriť. až keď sme sa posekali ozaj moc, vykričali sme si veci čo sa nemajú vravieť, tak sme sa ukludnili, a porozprávali sa - že to ďalej nepôjde..nedalo by sa.
a s ex? to boli len hlúposti typu čo to tam v dialke svieti? (aj tak mala vždy pravdu) ale hádame sa teraz..teda ak sú to hádky. nepovadili sme sa ešte nikdy tak že moc
Po polroku chodenia sme sa dalsich 2 a pol roka hadali dost casto. To bolo asi najkritickejsie obdobie vo vztahu. Ale poslednych cca 8 mesiacov je to uz len vynimocne. Mensia, mozno 15 minutova nezhoda za tyzden a taka trocha vacsia raz za mesiac. Ale ta nas prejde do dna. A hadali sme sa o roznych veciach, pretoze obaja sme dost odlisni v urcitych zalezitostiach, tak bolo potrebne zvyknut si na ne a prestat proti sebe bojovat a chapat jeden druheho, to ako rozmysla atd.
žiarlivosť a minulosť a to že mu vadí aké fotky dávam na net, že cvičím v legínach v posilke a všetci ma vidia, to že nemám najlepšiu kamarátku ale kamaráta
@otvoreneokno presne! on je na VŠ v BA ale najradšej by bol stále doma v malom meste a jemu jedno že by musel robiť v tescu hlavne že to tu pozná, ja by som sa najradšej čo najskôr odsťahovala a ja nechápem ako mu môže nevadiť že sa nikam neposúva
Hádky o pukance! A skončilo sa to skoro vždy tak, že sa urazila a musel som ich jej dať..
Teraz už viem že to bola piča a ľutujem, že som jej tie pukance zakaždým nevyjebal na hlavu.
to mi pripomina SMS komunikaciu s mojou poslednou ex:
ja: strasne mi chybas!
ona: joj, ja ta uz neskutocne chcem vidiet!!!!
ja: taxa pojeb ty kurva smradlava, aj taxom ta mal len na sex hahaha
ja (o 5 minut): hmm prepac, ja som cital "neskutocne nechcem", nie "neskutocne chcem":x
ja: milujem ta ***
ja: zlatko...?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
potom kvôli postojom, hodnotám
ale ja som ten typ, ktorý sa najprv pri hádke snaží ovládať a ak dotyčný stále do mňa rýpe, poviem také veci, ktoré som ani nechcela.
v podstate môj minulý vzťah skončil aj kvôli hádkam, ale to už bol mimo iné extrém, ktorý sa nedal vydržať.
bolo to nedorozumenie
a keď sa hádam, tak len o totálnej kravine samozrejme.
a s jedným bývalým partnerom som sa hádavala lebóó... to bolo vzrušujúce. čičo. :-S
a s ex? to boli len hlúposti typu čo to tam v dialke svieti? (aj tak mala vždy pravdu) ale hádame sa teraz..teda ak sú to hádky. nepovadili sme sa ešte nikdy tak že moc
Teraz už viem že to bola piča a ľutujem, že som jej tie pukance zakaždým nevyjebal na hlavu.
ja: strasne mi chybas!
ona: joj, ja ta uz neskutocne chcem vidiet!!!!
ja: taxa pojeb ty kurva smradlava, aj taxom ta mal len na sex hahaha
ja (o 5 minut): hmm prepac, ja som cital "neskutocne nechcem", nie "neskutocne chcem":x
ja: milujem ta ***
ja: zlatko...?