Dneska to je paráda..mame 8 nových prírastkov a stále sa ich počet zvyšuje teda neviem čo sa to tam v tej našej voliere deje aké záázraky ... ale piští tam odušu 8 bernských netopierov ..a tak ma napadlo sa spýtať mate psa?su
mali sme šteniatka nem. ovčiakov, ang. kokršpanielov a nem. boxerov a tých dokonca aj bielych albínov asi po 3 roky a ich počet sa skoro zakaždým zyvšoval
@6 umieram... my sme mali jedneho bernskeho, ked sme cakali steniatka (teda ja nie . ale zase bolo o to vacsie. a teraz co s nimi? darujes? beriem vsetkych osem
@11 ech ja som len pomocná sila...o ich osude rozhoduje vyššia moc ..teda mamina to je hlavný chovateľ..kedysi sme mali 3 bernske to dve boli take starsie a ked mali steniatka tak ich mali neviem preco strasne velke a museli sme volat zverolekara a ten im musel ručne pomahať...no psycho..a tú tretiu bernsku mame doteraz ale to je tiež bláázniva ženska ...včera sa somnou pred pôrodom tak vydrbala proste ušla z koterca a nechcela ani za nič vliezť do tepla späť..sme jej dohovárali asi hodinu a pol... mamču skoro porazilo...
Akože čo teraz ? Sa mám posrať že máš psov ? Si myslíš že ti budem závidieť ? Áno závidím lebo ja psa mať nemôžem ... ale takto sa chvastať sa nemusíš ...
@17Si to zle pochopil..ale neva..ja sa nechvastam..len chcem počuť skúsenosti od druhych....normálna diskusia..ako každá iná...nikto sa ťa nechcel dotknuť...ak ťa to poteší mne nechceli dovoliť kúpiť škrečka...slabá utecha ale predsa...
@buee no Husky .. to nesu veľmi také spoločenské psy... to oni sú proste na behanie ale malamuty to hej ..tych som mala rada D ja mám teraz Nemeckého Ovčiaka
@15 tak ja sa jej ani necudujem, ze nechcela ist do toho koterca v takomto teple a mate chovnu stanicu? maju aj papiere? ale asi ano, ked ich chovate takto vo velkom. a mate len fenky? boze...tolko otazok. nemala som vidiet to slovo bernsky
@23 žiadna chovná stanica- sme len ľudia ...to je v susednej dedine..tam maju okolo 5-6 bernskych ..ja ich volám nápadnici ,lebo tam chodíme kryť teda sme boli teraz prvý krat u týchto ľudi..ale to keby si videla ten dvor .. z kilometra vidis take hlavy vytrčajúce sa z plota a k tomu maju ešte dogy...tak to je take stádo..a na čele s malým ciernym pudlíkom ... no konec.. ...ten pudlik je jak bača.... ...
no mame len dve fenky..jedna bernska a druha newfoundlanska...
@darkbizz Mne to tiež tak nepripadá, aspon moja nie
Ale vážne, je veľmi učenlivá, napríklad ak ju cvičím, tak začne veľmi rýchlo poslúchať a chápať čo od nej chcem, naša nás napríklad stále pozoruje, opakuje všetko po nás, napríklad ked si lahne tak často si dáva pod hlavu labku, lebo to videla u nás a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
no mame len dve fenky..jedna bernska a druha newfoundlanska...
Ale vážne, je veľmi učenlivá, napríklad ak ju cvičím, tak začne veľmi rýchlo poslúchať a chápať čo od nej chcem, naša nás napríklad stále pozoruje, opakuje všetko po nás, napríklad ked si lahne tak často si dáva pod hlavu labku, lebo to videla u nás a tak