tak tento klip - najväčsia somarina podľa mňa čo mohol urobiť....rýmy, že maslový chleba, podme spolu j3bať - svedčia o tom, že rytmus zhasol.... a kedže mu klesá všetko, musel dať už do klipu ako sa robia ženy, aspoň mladí nadržaní chalani mu to budu pozerať na youtube.... aj keď by sa to malo dať skôr na redtube (moj názor)
to je na zabitie... prihlásim sa na Facebook, vidím tam ako kamoška upoloadla video "Ako prišiel Rytmus o paninstvo", prihlásim sa sem a vidím toto... je mi jedno ako ten nenormálne dobrý spevák prišiel o paninstvo a jeho pesničky (alebo skôr hovorené slovo) sú mi ukradnuté...
pre zaujimavost som si to vypocul cele... ked po tomto este niekto povie ze "rytmus je kral" tak sa mu tak nehorazne vysmejem do ksichtu... vacsi odpad a spinu som v zivote nepocul ani nevidel... absolutne primitivny a ubohy text a tie rymy... ... na tych sa da fakt len smiat
Rytmus je trapny...nehovorim ze niektore pesnicky nema textovo dobre ale prevazna vacsina je prave taka ako tato...a spievat o takychto hovadinach, v tom fakt nevidim zmysel=/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Hajtkovič feat. Rytmus - Do Sce Jebat
ked hip hop tak stara skola chaozz, trosky a tak...............
nemôžem si pomôcť, ale strašne mi to pripomína pííčoviny a lá Usher, ktoré sa na mňa chtiac-nechtiac zo všetkých strán valia. presnejšie >
1. ten cez milión efektov a vocoderov prehnaný hlas
2. ten HNUSNÝ snare, ktorý sa v RnB drží už roky rokúce aj napriek tomu, že znie úplne na chuja...
3. tie prechody, čistá kopírka toho grcného RnB mainstreamu, viď. spomínaný Usher
4. vlastne, celá produkcia, vrátane klipu až nápadne pripomína tie americké chujoviny....
5. hudobne je to niečo medzi škôlkou a základnou školou... a ako počúvam, textovo tiež :/
čiže, aj pre mňa úplne nezaujímavý ODPAD bez štipky kreativity.
Máte peknú pič tému !
ukaz p.cu a vsetko co ktomu patryyy