Dnes má narodeniny užívateľ:HAJZELODKOSTI Keďže tu dnes nie je a ani nebude budem, taká vtieravá a trápna a pochválim sa za neho týmto mu chcem popriať všetko najlepšie Hurááááááá
Ja tak nenavidim, ked ma niekto narodeniny, zalozi o tom temu a vsetci mu vypisuju ze vsetko najlepsie. No ako sa o tom da uz len diskutovat? Ale kedze sa chces trosku povtierat, prepamcim ti to
sranda, ze vacsinou ludi, co tu pridavaju komenty pisu, ze sa na tuto temu neda diskutovat ale aj tak napisu a na take na ktore sa daju diskutovat, tak tie su na ocot . ci som si to vsimol len ja? 16 prispevkov je v celku slusne inak. a kolko ich bdueeste rano to ani nechcem vediet
Dakujem vsetkym velmi pekne Velmi ma to potesilo A pre @Schizofrenika : nenavist je super prajem ti krasny zbytok zivota A na otazku kde som bol mno trosku pracoval a stravil krasny vecer v naruci mojej drahej Dakujem este raz moc vsetkym Potesili ste ma
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
hajzelodkosti vsetko naj ti prajem. ten bude ale prekvapeny
...asi oslavuje nie sak je sobota
Ale aj tak ti prajem všetko naj!!!!
a inak vsetko naj
Hanba vam!
Vsetko naj aj ked som mu to uz vravela piatok
Aj tak si myslim ze najvacsi darcek jeho je,ze je snim jeho priatelka,ze?!