Tak neviem ako vy, ale mňa táto hra úplne dostala svojou dokonalosťou.. Veľmi rád by som si prečítal práve vaše názory.. Čo sa vám páčilo, čo nie a tak podobne
Presla som jednotku aj dvojku a MILUJEM t lubi sa mi najviac dvojka, ta grafika, juj ..a vsetrko je tam tak dobre premyslela, naplanovane, vsetko tam do seba zapada...vsade kade Gordon chodi, tak vsade sa daco deje, preliatavaju mu ponda hlavu kadejake blbosti, ale jeho to netrafi, bo to ho nema trafit, len hraca "nazhavit", ze jeeeeee ake super...a ide dalej...a stale daco a daco...a celkova story je super...moja naj hra ...
hm. Ja som presiel vsetky half life diely mody a vsetko mozne. Musim povedat ze 1 je ovela lepsia ako 2 tam ten dej celkom zapada a je domysleny a hra je dlha + clovek si moze domysliet dosledky preco to bolo a pod. Opposing force hru perfektne rozvyja a paci sa mi na to ten fakt ze sa diely hl opposing force a blue shift prelinaju. HL2 pokazili tym ze zrazu bola cela zem zamorena (aj ked v hl 1 ninilath bol zabity a tympadom vsetky anomalie odstranene) neake mesto v europe je podmanene mimozemstanmi a ludia z black mesy su aktivne postavy sice nikto nevie jak sa tam dostali a zrazu z deja hl 1 (vtrulniky, vysadkove jednotky, samopaly) sme presli do casu lietajucich potvor energetickych zbrani. vtipne ze mimozemstania co boli uhlavynmi nepriatelmi v hl 1 su zrazu s ludmi? Divne. Ale celkom zaujimave. Som zvedavy co sastane s Mr. Freemanom a aj s Shepardom ak nanho zazracne nezabudnu
podla mna je to jedna z najlepsich hier tochto storocia nejde o grafiku ale o dej sice skok bol naozaj dost patrny hlavne v uvode hry ale ked ma to stiahlo do deja namohol som skoncit a hral som to niekolko krat half-life 1 som hral ked som bol dost mali tak som sa dost bal priseriek atd ale dnes som ju presiel a nelutujem toho minuteho casu a naozaj to odporucam kazdemu
S bagrom suhlasim. Je to jedna z NAJZNAMEJSICH hier. Nie najlepsia. Ona je tak hodnotena lebo je prva toho zanru ktora sa objavila. A vlasne na baze half lifu su zalozene uz prakticky vsetky strielacky.
Ale je to klasika. Clovek ktory hra hry to musi si zahrat. Uz le koli tomu zazitku
Btw som zvedavy hral niekto z cas HL2 episode 2 a portal? Je to fajn? Rozmyslam ze ten orange pack za 1400 vezmem (hl1 source, hl2, episode 1, episode2, portal, team fortress)
Pre mňa znamenal Half - Life 2 niečo totálne nové. Doteraz to bolo v podstate vždy tak, že sa proste moja postava ocitla niekde, dostal som "outgame" briefing a po loadingu už sa šlo na vec. Príkladom nech je napr. F.E.A.R. Takisto sa tam nachádza hlavný hrdina ktorý počas celej hry okrem "ouch, tsssss, ugh" a podobne nepovie vôbec nič. Takáto nemosť hrdinu je celkom zaujímavá, aspoň ja sa takto perfektne zžijem s mojím hracím alter-egom. HL2 ale ide v zžívaní sa ešte ďalej. V podstate až potom ako som dopozeral titulky som si uvedomil, že tá hra ani dlhšia byť nemohla (a to neni dvakrát dlhá). Celý dej sa odohráva v rozmedzí troch dní (asi, už bárs nepamätám), čo normálnemu hráčovi aj v reále zaberie. Síce sa nájdu hardcore pařani, ktorí si večer sadnú a ráno ľahnú spať s nepokojom na duši, lebo už videli titulky a nevedia čo bude ďalej. To je to, ktoré pri HL drží - dej, jeho neskutočne reálne stvárnenie a na svoju dobu (a hrdo skríknem "aj teraz!!!" ) prenádhernú grafiku, ktorá bežala aj na starých zostavách. Séria Half - Life je proste klenot, ktorý sa oplatí kúpiť už len pre tú škatuľu. A kto je proti, nech si ho napáli, mne je to jedno, proste kto nemám doma HL, neni človek ::M .
je to dobree... lenze mam cracknutu verziu bez steamu. a tam mi to vzdy padne v citadele. a nechce sa mi to kupovat kvoli tej polke posledneho levelu... ale velmi sa mi to lubilo
Hm Je to jedna z hier ktora sa musi vynimat v policke kazdeho priemerneho PCckara. Teda musi. Moze.
TakCo sa deja tyka som troska nespokojny. lebo HL1 bola nasa doba. Nase zbrane. Idea komplexu ala area51. ale v 2 zrazu hoooop. Neaky rok 20xx. alieni proti ktorym freeman bojoval su zrazu s ludmi, cely svet je hore nohami. Shepard je niekde het a Gordon ktory bol v paradimenzii zrezu chape vsetko a ide bojovat.
Grafika je. Dobra. ale nie skvela. Ale v ziadnej hre nejde o grafiku ale skor o dej a napad. A nemost Gordona ne podla mna uz dana. Tak ako je nema aj Samus v metroide tak je aj Gordon. Sak ako by sa komukolvek pacilo ak by gordon zrazu pisklavym polopubertackym hlasom prehovoril ne? (worst scenario slight_smile:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Si môj človek... tak isto to prežívam a sa mi to páči.. heh
no jo..len grafika mohla byt lepsia v tej jednotke. I keď na svoju dobu v ktorej vznikla to bola super grafika..
Ale je to klasika. Clovek ktory hra hry to musi si zahrat. Uz le koli tomu zazitku
Btw som zvedavy hral niekto z cas HL2 episode 2 a portal? Je to fajn? Rozmyslam ze ten orange pack za 1400 vezmem (hl1 source, hl2, episode 1, episode2, portal, team fortress)
TakCo sa deja tyka som troska nespokojny. lebo HL1 bola nasa doba. Nase zbrane. Idea komplexu ala area51. ale v 2 zrazu hoooop. Neaky rok 20xx. alieni proti ktorym freeman bojoval su zrazu s ludmi, cely svet je hore nohami. Shepard je niekde het a Gordon ktory bol v paradimenzii zrezu chape vsetko a ide bojovat.
Grafika je. Dobra. ale nie skvela. Ale v ziadnej hre nejde o grafiku ale skor o dej a napad. A nemost Gordona ne podla mna uz dana. Tak ako je nema aj Samus v metroide tak je aj Gordon. Sak ako by sa komukolvek pacilo ak by gordon zrazu pisklavym polopubertackym hlasom prehovoril ne? (worst scenario slight_smile: