No..máme halloween a ja by som chcela zasa nejakú masku minule som šla za ožratú punkerku a tento krát si chcem dať niečo výnimočné niečo v zmysle zombie, ale to bude mať asi každý, takže nejak treba zmachliť xicht, ale tak neviem ešte presne ako..n
Kúp si umelú krv (možno by sa dala kúpiť aj v papiernictve), farby na tvár a namaľuj sa ako strašidelný klaun (biela tvár, s kútikov úst ti ide "krv") a kostým už nejako domysli.
@leilla drogeria hovori ti to nieco? tak aspon modru ceruzku na tvar, tuhu nastruhaj alebo inak rozomel na "prach" a pouzi to. to vam ma muz hovorit ako sa mate nalicit
jj, bežne v predaji v dm-ke farebné mejkapy často také asi pozeráš/nakupuješ, však?
a ceruzka má úplne inú konzistenciu, rovnako ako prášok d vodou, tvoje rady sú dosť nedomyslené, lebo po hodine maľovania by po pár minútach bolo po maske, lebo by to proste na tele nevydržalo.
@leilla ja to myslim vzdy len v dobrom ale tak treba improvizovat ale inac ked mate v meste fóry alebo inak volaky obchod zo žartami kde budu mat veci na halloween, tak tam by to malo byt urcite,
pripade skus toto: zober si obycajny makeup na tvar praskovy, do toho z nozikom alebo z niecim nastruhaj modru ceruzku, zmiesaj to dokopy a ceruzka trosku zafarbi ten makeup a malo byt to vydrzat dlhsie.
no ja chápem, že to myslíš v dobrom ale nebudem riskovať kvôli jednej mŕtvej neveste, že mi potom opadá koža a týždeň po halloweene budem ešte vyzerať jak zle urobená maska...
a našla som ešte kopec iných veľmi zaujímavých videí
toto je napríklad asi top originality, len si to na pochopenie vyžaduje istý prehľad v dejinách umenia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Chod za princesnu urcite budes jedina
alebo nieco podobne by bolo dobre, a ani tazke to velmi neni, staci len sikovnost s makeup-om
predbehol si ma s videom... hentú corps bride som včera pozerala, a úplne som z toho unesená
len neviem, kde zoženiem modrý mejkap
jj, bežne v predaji v dm-ke farebné mejkapy často také asi pozeráš/nakupuješ, však?
a ceruzka má úplne inú konzistenciu, rovnako ako prášok d vodou, tvoje rady sú dosť nedomyslené, lebo po hodine maľovania by po pár minútach bolo po maske, lebo by to proste na tele nevydržalo.
chlap.
no s tým si dovolím nesúhlasiť... teda s tým, že by sa ma nikto nedotýkal
a koľko si predstavuješ, že by bolo treba tých ceruziek na vymaľovanie celej hlavy a polky hrude?
kašli už na to radšej, prosím ťa... len to zhoršuješ
pripade skus toto: zober si obycajny makeup na tvar praskovy, do toho z nozikom alebo z niecim nastruhaj modru ceruzku, zmiesaj to dokopy a ceruzka trosku zafarbi ten makeup a malo byt to vydrzat dlhsie.
no ja chápem, že to myslíš v dobrom ale nebudem riskovať kvôli jednej mŕtvej neveste, že mi potom opadá koža a týždeň po halloweene budem ešte vyzerať jak zle urobená maska...
a našla som ešte kopec iných veľmi zaujímavých videí
toto je napríklad asi top originality, len si to na pochopenie vyžaduje istý prehľad v dejinách umenia...
good idea