Už sa teším na Halloween a mám v pláne dať si ten najlepší halloweenský kostým do školy na Halloween a chcem si dať "outfit" Dr. Hannibala Lectera z filmu Mlčanie jahniat, ako keď ho prevážali, tak mal masku a celý bol zviazaný v kazajkách a aj pripevnený
Nevím ako vy ale ja budem oslavovať moje MENINY ,nie halloween to sme len trošku spojili oslavy + kostýmy ,Nevidím na tom nič zlé.Šak tam nebudem obetovávať ovečky ani nič.
@mefistofel vážne? takže ich nesláviš? nemáš rád ozdobovanie stromčeka, pečeného kapra, medovníčky a darčeky? nemáš rád len santa clausa alebo aj ježiška a deda mráza?
@obliviate ja som vegetarian, takze rybu nejem ozdobovat stromcek to som nemal rad ani ked som bol maly, a vzdy som hovoril rodicom naco ten stromcek kupujete alebo rozkladate do takych 15-16som sa tesil vzdy na darceky, no tak kto by nechcel zadarmo taky velky darcek a co sa tyka pernikou, tie nejedavam len na vianoce
@mefistofel ale to vieš že vianoce nie sú americký sviatok? minimálne o tom viem že prvý vianočný stromček ozdobili v nemecku ! ja to neberiem ako kresťanský sviatok ja to beriem tak že oslavujeme zimu a ja mám zimu rada
ja som bol v škôlke za klauna (nenávidím, a bojím sa klaunov ale musel som takže som bol smutný klaun, a v prvom ročníku som biol indián a som vyhral prvú cenu!!!!!! tak bacha
@mefistofel no a kde som tvrdila že je? len som reagovala na to tvoje nechápem prečo sa ten sviatok slávy u nás. To že sme ho nevymysleli my mi nevadí, pretože je podľa mňa fajn.
@mefistofel ale ak dobre viem tak halloween sa slávy 31 októbra a sviatok všetkých svätých 1 novembra takže ked to nie je v jeden deň dá sa to vôbec považovať za náhradu toho sviatku? podľa mňa nie.
@obliviate Halloween bol pohansky (alebo druidsky, druid-odnoz pohanou) sviatok. a znamena to predvecer vsetkych mrtvych. len cirkev to trosku premenovala aby z toho bolo le jedno slovo. ALe tak je rozdiel ked sa chces len prezliekat do kostimov alebo oslavovat volaky sviatok. lebo to co je teraz neni ziadna oslava sviatku len maskarny ples...
skus si taku masku vyrobit, vcelku fajn sa to vyraba z kuskov novinoveho papiera, ktore vo vrstvach na seba lepis.. namalujes to zvrchu pozadovanou farbou a na tie palicky, co mal na ustach, mozes pouzit bud sparadla alebo spilky a zamalovat ich... inde to asi nezozenies
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Inak keď už tak ja by som bol Sub Zero
Myslím, že na jar sa chystá nejaký Cosplay..
btw. ako halloweensky kostým mám zatiaľ pripravenú len zombie sekretárku
Na FB to je.. len neviem či ti sem môžem poslať ten event..
Treba nám čo najviac ľudí.
Takže pozývať, pozývať
@mort napíš mi ts-ku
ja chystam nejaku akciu, tak snad to vyjde