Neoslavujeme nejako extra, akosi som nikdy neprišla na to, sviatok čoho to vlastne je (všetkých duchov myslím, či jak
Ale niekedy, keď sa zorganizuje, máme s deťmi karneval, alebo sa vyrezávajú tekvice, alebo proste nejaká akcia spojená s touto tematikou..ale to len v tom období, niekedy cez víkend, nie tým štýlom že chodíme v kostýmoch od domu k domu a pýtame jedlo...jednak myslím že ľudia v tých domoch by preto nemali pochopenie, a jednak mi táto oslava nikdy nejako nechýbala
Každý rok vyrezávam tekvicu tento rok rozmýšlam, že zorganizujem halloweensky večierok podla mňa je to jeden z najlepších "sviatkov" a škoda, že to nie je aj tu.. a nehovorte mi, že my máme iné veci (pamiatka zosnulých, sviatok všetkých svätých) keď halloween je v noci 31. a tamtie dva 1. a 2. novembra, ja vážne nevidím dôvod prečo neosláviť všetky tri
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ale niekedy, keď sa zorganizuje, máme s deťmi karneval, alebo sa vyrezávajú tekvice, alebo proste nejaká akcia spojená s touto tematikou..ale to len v tom období, niekedy cez víkend, nie tým štýlom že chodíme v kostýmoch od domu k domu a pýtame jedlo...jednak myslím že ľudia v tých domoch by preto nemali pochopenie, a jednak mi táto oslava nikdy nejako nechýbala
Ale išla by som za