@mezomus Vemeno tisicrocia? Suhlasim. Ale preco, preboha, si potrebujes na nom dokazovat ze mas navrch? Ja by som ho poslal do pice hned na samom zaciatku keby sa takto pekne prejavi a nebavim sa s nim, ved to je diagnoza...
@unteachable tak hej no, nejakú úroveň by to chcelo, ale keď vidíš jaký je chalan úbohý, môže ťa od smiechu aj rozdrapiť... proste to chce ďalšiu dávku tých kecov
ináč on keď niekam hodí komentár, tak strávim polku života nad tým kým ho prečítam a potom druhú polku života strávim nad tým, že rozmýšľam, ako môže človek toľko veľa "čítať medzi riadkami" (jak sa hovorí) keď dokáže napísať taký koment.
tak toto Ťa, chlape, pozývam na pivo alebo aj na desať, takúto reklamu mi tu urobiť a celkom zadara, som hneď vedel, že nie si žiaden sráč, ako tí Tvoji doritivlezovia, ale riadny ALPHASAMEC so zbierkou celkom slušného počtu fanúšičiek a fanúšikov.
Congraltulation, máš prvý veľký plusový bod a tisíc €uro zaň. Budeme pokračovať aj ďalej ???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Ale je to šupák to sa musí nechať.
zistit kde takyto puuuuro byva a dojst mu zazvonit
uplne si viem puurka predstavit jak nechape co sa deje absolutne a sere si do teplakov zajebanych
uz to zmazal z odkazovaca...
a hentak to islo
ináč on keď niekam hodí komentár, tak strávim polku života nad tým kým ho prečítam a potom druhú polku života strávim nad tým, že rozmýšľam, ako môže človek toľko veľa "čítať medzi riadkami" (jak sa hovorí) keď dokáže napísať taký koment.
každemu podľa zásluh.......filip
tak toto Ťa, chlape, pozývam na pivo alebo aj na desať, takúto reklamu mi tu urobiť a celkom zadara, som hneď vedel, že nie si žiaden sráč, ako tí Tvoji doritivlezovia, ale riadny ALPHASAMEC so zbierkou celkom slušného počtu fanúšičiek a fanúšikov.
Congraltulation, máš prvý veľký plusový bod a tisíc €uro zaň. Budeme pokračovať aj ďalej ???
Takto kráľovskú zábavu som na BIRDZe ešte nezažil.
Boduješ, mezomus, boduješ naplno, hneď pridávam druhý a tretí bod zo sta. Už iba 97 a si za vodou, FREE & INDEPENDENT.
Všack tá kurva moc nad davmi tak nádherne chutí? Keď Ti ho fajčia dvadsiati naraz ... všímam si to tu ...
Pred ním hlavne "biggest respect" lebo on je analfabetný samec..
Aj Ty, aj on.
KEĎ to čítam, mi to príde ako jdna z tých starých básní xDDD
Ale ako mám dosť z vás oboch. Si to sem zverejnil, aby si sa strápnil?