Ja len taku otazocku, ci len cirou nahodou nechodi niketo na UKF do Nitry a konkretne na Katedru Anglistiky a Amerikanistiky .. chystam sa tam a zaujimalo by ma ci niekto o tom nieco nevie.. o prijamckach a tak...dik
Bohužial, ee. Ale skús si vygoogliť nejakú stránku, na ktorej sa "stretávajú" študenti tej školy/fakulty/katedry. Možno majú niečo také, kde si vymieňajú informácie. Alebo nejaké fórum.
"Nech sa stane cokolvek,"povedala"nic to nemeni na jednej veci.Ak som princezná v handrach,mozem byt princeznou vo svojom vnutri.Je lahke byt princeznou v satach zo zlata,ale je ovela vacsim vitaztvom byt princeznou tak,ze o tom nikto nevie."
prosim vas ludia,chcem vam dat len dobruu radu..nikdy sa nehlaste na SPU v NR konkretne na FAPZ-ku...a už vobec nei na menežment rastlinnej vyroby....je to rada nad zlato...
charlotta nebodaj tam chodis ja som kedysi premyslala nad tou skolou ale nejake hotelierstvo ci cestovny ruch uz si ani nespominam studujes manazment rastlinnej vyroby?
@Charlotta-gc aj ja chodím na manažment rastlinnej výroby na SPU podľa mňa dosť ťažký odbor, i keď podľa názvu to znie príšerne...
ale taká UKF... hlásila som sa na prekladateľstvo-tlmočníctvo z anglického a nemeckého jazyka, i napriek tomu, že som spravila skúšky, neprijali ma... doteraz by ma zaujímalo, akým spôsobom prijímali...
prijímačky z angličtiny boli ohľadom gramatiky a to síce test, počúvanie s tým, že trebalo všetko zapisovať tak, ako sa to i píše a ešte také texty, ktorým bolo treba porozumieť a dopísať tam vhodné slovká...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Frances Hodgsonova Burnettova:
Mala princezna
ale taká UKF... hlásila som sa na prekladateľstvo-tlmočníctvo z anglického a nemeckého jazyka, i napriek tomu, že som spravila skúšky, neprijali ma... doteraz by ma zaujímalo, akým spôsobom prijímali...
prijímačky z angličtiny boli ohľadom gramatiky a to síce test, počúvanie s tým, že trebalo všetko zapisovať tak, ako sa to i píše a ešte také texty, ktorým bolo treba porozumieť a dopísať tam vhodné slovká...