ja dávam výberovú, ak nemám, tak normálne hladkú, neserem sa s tým
aj vajíčko. bez vajíčka je to humus.
a potom ešte vždy samostatne uvarím nadrobno nakrájané dva-tri zemiaky a tie zamiešam do hotových halušiek aj s bryndzou, nech to má čo najviac zemiakovú chuť.
a recept mám od mamy, tá ho má od mamy, tá tiež od mamy a tá bola zo salaša, takže mám najviac fasa tradičný recept a nech si hovorí kto chce, čo chce, v našej rodine sú lepšie halušky než tie slávne z dechtárov.
@method skadial si? kazdy dava hrubu, lol, a este vajce, ved to mate z toho palacinky , ale my tiez davama hladku trochu, a polohrubu, bandurky naškrabem na drobno a potom iba povarim v horucej vode.
Davam hladku, skusala som asi dvakrat bez vajicka, ale vzdy z nich vysli skor take sopliky. Takze s vajickom mi drzali lepsie. Ale chcem to vediet bez vajicka!
Kazdy robi inak, kazdemu chutia inak. Niekto robi s hrubej, niekto s polohrubej, niekto dava vajko, niekto nie, ini ludia maju radi len tvarohove, ostatni len bryndzove, tazko povedat ktore komu najviac chutia. Ja robim hrubu muku, vajicka, rucne hadzane
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
davam hrubu muku a aj vajicko
aj vajíčko. bez vajíčka je to humus.
a potom ešte vždy samostatne uvarím nadrobno nakrájané dva-tri zemiaky a tie zamiešam do hotových halušiek aj s bryndzou, nech to má čo najviac zemiakovú chuť.
a recept mám od mamy, tá ho má od mamy, tá tiež od mamy a tá bola zo salaša, takže mám najviac fasa tradičný recept a nech si hovorí kto chce, čo chce, v našej rodine sú lepšie halušky než tie slávne z dechtárov.
TAK!