fuuu teraz sa ma nenapadne ale dnes sa mi ratalo v škole.. prišla učiteľka cez prestavku a zhasla svetlo a spolužiak.. to ktorý kkt zhasol to svetlo.. a akurát vošiel zástupca.. tak sa smiala cela trieda ešte aj učiteľka so zástupcom...
@2.. ved aj ja som sa čudovala že nemal problemy z toho.. ale tak on tú učiteľku nevidel.. min. rok ked pred zastupcom povedal že do pi.i.. tak si ho zavolal do triedy a kazal mu aby to vysklonoval na tabulu.. a vysklonoval to zle tak mu dal ešte aj 5 zo sloviny
hmm,no mne si nespomeniem ..ale spoluziacka bola u kamosky a prezliekali sa do teplakov lebo sli na tanecnu.. a kamoska sla na WC a nechala spoluziacku samu v izbe..a ta sedela na stolicke v nohavičkach a dačo na nete pozerala a zrazu len rozkročila nohy a vosiel kamoskin brat a ona:ááááááááááááá,on:ups,sorry prepač ..chudatko necela by som .. a ete bola do jej brata ked bola mensia buchnuta jak blazen
no ja mam najnovsie z dozvukov dva take poriadne haluze
za prve ked sme uz boli podgurazeni a polahali sme spat vosiel do izby veduci skontrolovat ci hreje gamatka a kamos len z postele sa opytal to ktory chuj zapol svetlo do pice vypnite ho a veduci nic a potom sak chuju do pici vypnes to a veduci sa zlakol a uz uz zhasol a zduchol
druhe bolo s tym istym kamosom spal na posteli a nic ale púrisiel nejaky dalsi a bol tak staty ze asi ani uz nevidel a pomylil si z wckom jeho postel ja taky na kamosa tono sak stis na lada tono nato neadi vyschne
tak som zobudil lada a hovorim mu otno na teba sti on nato mas v pici zapni kameru a zajtra si to pozriem
dnes sme so spolužiačkami boli v meste a v každom stanku sme si volač po anglicky pytali nikto okrem jednej predavačky neobstal. najhoršie dopadla ta ktora namiesto orange candies dala orange kredit a najlepšia ta čo nam dala tik-taky ale to by asi každy pochopil keby povieš orange tik-tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
za prve ked sme uz boli podgurazeni a polahali sme spat vosiel do izby veduci skontrolovat ci hreje gamatka a kamos len z postele sa opytal to ktory chuj zapol svetlo do pice vypnite ho a veduci nic a potom sak chuju do pici vypnes to a veduci sa zlakol a uz uz zhasol a zduchol
tak som zobudil lada a hovorim mu otno na teba sti on nato mas v pici zapni kameru a zajtra si to pozriem