Studujem, a stretavam na chodbach intraku a menzy dievca, ktore sa mi paci. Chcel by som sa s nou zoznamit, problem ale je ze sa hambim. Hambim sa jej pozdravit, ked idem okolo nej radsej sklonim zrak.
Trosku to rozvediem, mam 26 rokov, treba povedat ze som mal i vazne vztahy. Ale stale to boli dievcata z mojeho okolia ktore som poznal dlhsie a nebol problem nadviazat kontakt. Ale prave som sa dostal do situacie kedy by som chcel spoznat uplne cudzie dievca. A velmi sa hambim, ju oslovit. Studujeme na jednej skole, ine odbory, takze ked ju stretavam je to hlavne na obede alebo na chodbe intraku. urcite si ma uz vsimla, prechadzem kolo seba vela krat. A tu nastava moj problem.
1. chcem jej pozdravit, ale sa hambim, lebo si myslim ze to bude trapne, ked pozdravim uplne cudzie dievca,
2. ked idem okolo nej sklonim hlavu, ..takze dalsi naznak hambi
3. chodim do skolkeho fitka, a teraz tam zacala aj ona chodit, a ja sa tvarim ako keby tam vobec nebola, lebo sa jej hambim.
4. casto ju stretavam spolu s jej kamaratkami, a to mi tiez znizuje odvahu jej pozdravit, alebo ju nejako oslovit...
Velmi sa bojim toho ze ked jej pozdravim alebo nieco ine , tak budu jej kamaratky na mna zazerat. A to mi tiez znizuje dost sebavedomie. Citim sa ako 14 rocny chalan.
ja sa tiež nepozdravím "cudziemu" človeku, musíš zistiť akých máte spoločných známych, a spoznať sa s ňou cez nich - aspoň ja to tak robím keď chcem niekoho spoznať
@mmajo to som uz tiez skusil uz som aj napisal kamaratke, ktora je jej spoluziacka, a povedala ze nas velmi rada zoznami, ale ako sama dodala, ze nevie kedy bude taka prilzetost, a ma pravdu...inak casto stretavam tu kamaratku i s tym dievcatom na chodbe spolu, ale zda sa mi blbe zoznamovat na chodne prave ked sa ponahlam do skoly..
Ak sa často stretávate, tak Ťa určite registruje...pozdrav sa jej vždy, keď ju stretneš a raz jej povedz, že keď sa ešte raz stretnete, tak ju pozývaš na pivo
@dodik1222 tak to urob lebo potom budeš lutovať že si nič neurobil,normálne ju začni zdraviť a ked ti párkrat ozdraví spýtaj sa jej nejakú hovadinu typu ako sa voláš,čo studuješ...
urcite ju pozdrav uplne bezne ma na intraku vzdy zdravili ludia, ktorych som poznala ledva z videnia, nie je to nic cudne. povedz si, ze je to predsa lahke, len povies ahoj a hodis live smajlika.
Toto je zaujímavé. Ja si myslím, že pokiaľ ju dakedy uvidíš samú, aj keby sa ponáhľala, proste sa jej pozdrav, ahoj ja som ten Dodik z fitka. Všimol som si, že sa poznáš s mojou kamarátkou... A tak ďalej. Nevidím v tom problém, nic čo by mohlo vyznieť úchylne.
No ale seriozne, kolko mas rokov, 12?
Nehovorim, ze mas oslovovat cudzich ludi, ktori o to nemaju zaujem, kade chodis.
Ale na vysokej skole sklanat hlavu, ked ide okolo pekne dievca? Ved omg
tak sa na nu len na zaciatku usmej a aspon hlavou kyvni na pozdrav, podla mna je ovela trapnejsie sa tvarit ze ste sa v zivote nevideli vzdy ked sa stretnete a postupne sa urcite aj pozdravis a mozno zacnes uplne prirodzene konverzaciu, vsak sa osmel, je to uplne prirodzene...
Sa cudujem ze s takym pristupom co si popisal si vobec nekoho mal... ja som introvert co s tymto tiez ma celkom problem ale minimalne pokial je nejaka spolocenska akcia dokazem oslovit nejaku babu. Mimo akcii som to este neskusal a je mi to celkom proti srsti.
@trevor1994 mozno to vyznelo ze som silny introvert ale nie som, dlhu dobu som mal priatelku a nikdy som nepotreboval balit dievca, vecsinou ona nasla mna a teraz ked prislo na lamanie chleba a mal by som sa ukazat ja, sa preukazalo ze mi chybaju skusenosti
Nesmieš to brať vážne, budeš z toho zbytočne vystresovaný. Povedz si čo najhoršie sa môže stať ak ju oslovíš. Nebude sa chcieť s tebou baviť, nejako ťa odmietne, možno sa budeš cítiť ponížený....vyplýva z toho iba to, že ťa odmietla a teda asi si ju nezaujal. To isté sa stane aj keď ju neoslovíš, takže nemáš čo stratiť. Jedine niečo v tvojej hlave.
@narazuvzdornaa dlhu dobu som mal priatelku a nikdy som nepotreboval balit dievca, vecsinou ona nasla mna a ked som vydel zaujem aj zo strany dievcata tak som ziaden problem nemal, a teraz ked prislo na lamanie chleba a mal by som sa ukazat ja, sa preukazalo ze mi chybaju skusenosti
ja som na tom podobne, takze neviem co ti idem radit ale zo zaciatku mozno skus aspon nesklanat hlavu a nadviazat ocny kontakt, postupne pridat mozno nejaky usmev alebo tak, ako taky naznak, ze ju registrujes, potom zacat zdravit a potom sa skusit zoznamit.
@dodik1222
Takže znovu vytiahnem moju staršiu historku ako som sa zoznámila s jedným mužom v metre aby si dostal odvahu. V metre sa na mňa pekne usmievam jeden neznámy chalan, taký zlatučký, tak som sa na neho usmiala tiež a v duchu som si vravela, že kiežby ma oslovil a nič...Ale ako som vychádzala tak za mnou dobehol a opýtal si moje číslo. Samozrejme som mu ho dala. Dopadlo to OK.
Moja druha úspešná historka je, keď som sedela v Starbuckse a písala semenárku na francuzstinu a došiel muž, a spýtal sa ma čí si nedám koláč ku tej káve, a začali sme kecať.
Celkovo veľa krát sa mi stáva keď vidím nejakého pekného muža na verejnosti tak dúfam aby za mnou prišiel a opýtal si číslo. Takže prosím naber odvahu a oslov ju. Nemusíš hneď, skús nabudúce sa na ňu usmiať, druhy krát tiež a potom ju už normálne oslov, napr. v poske, že koľko sérii jej ešte treba.
@dodik1222 ona teba? fuuha tak to musis asi dobre vyzerat potom... mne sa este nestalo teda aspon o tom neviem zeby nejaka mala o mna zaujem, teda normalna myslim.
@xy12345 len moj nazor, niekomu nemusi prist vobec zvlastne, ze zena moze prejavit zaujem o muza prva a chce mu to dat najavo. Tym myslim i kludne nejake prvotne sympatie, cim ho napriklad nakopne k dalsiemu kroku (napr sa na nho usmeje, zacne zdravit prva a nasledne to on prevezme dalej)
@neverendingsmile To urcite to je to najhorsie co moze spravit, si hned povie ze aky magor ked ani nevie normalne zacat konverzaciu... vlastne skusenosti z minulosti. Rozhodne neodporucam... teda jedine pokial fakt dobre nevyzera to uz by bol mozno iny pripad.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
1. chcem jej pozdravit, ale sa hambim, lebo si myslim ze to bude trapne, ked pozdravim uplne cudzie dievca,
2. ked idem okolo nej sklonim hlavu, ..takze dalsi naznak hambi
3. chodim do skolkeho fitka, a teraz tam zacala aj ona chodit, a ja sa tvarim ako keby tam vobec nebola, lebo sa jej hambim.
4. casto ju stretavam spolu s jej kamaratkami, a to mi tiez znizuje odvahu jej pozdravit, alebo ju nejako oslovit...
Velmi sa bojim toho ze ked jej pozdravim alebo nieco ine , tak budu jej kamaratky na mna zazerat. A to mi tiez znizuje dost sebavedomie. Citim sa ako 14 rocny chalan.
Nehovorim, ze mas oslovovat cudzich ludi, ktori o to nemaju zaujem, kade chodis.
Ale na vysokej skole sklanat hlavu, ked ide okolo pekne dievca? Ved omg
PS. Oslovuj ju najlepšie ak bude sama.
Takže znovu vytiahnem moju staršiu historku ako som sa zoznámila s jedným mužom v metre aby si dostal odvahu. V metre sa na mňa pekne usmievam jeden neznámy chalan, taký zlatučký, tak som sa na neho usmiala tiež a v duchu som si vravela, že kiežby ma oslovil a nič...Ale ako som vychádzala tak za mnou dobehol a opýtal si moje číslo. Samozrejme som mu ho dala. Dopadlo to OK.
Moja druha úspešná historka je, keď som sedela v Starbuckse a písala semenárku na francuzstinu a došiel muž, a spýtal sa ma čí si nedám koláč ku tej káve, a začali sme kecať.
Celkovo veľa krát sa mi stáva keď vidím nejakého pekného muža na verejnosti tak dúfam aby za mnou prišiel a opýtal si číslo. Takže prosím naber odvahu a oslov ju. Nemusíš hneď, skús nabudúce sa na ňu usmiať, druhy krát tiež a potom ju už normálne oslov, napr. v poske, že koľko sérii jej ešte treba.
Zabudol si v živote na jednu zásadnú vec budovať lepšiu verziu seba samého.