Ahojte! Mám taký mini problém Hanbím sa dievčat...Ked píde kumne nejaké pekné dievča tak sa zo mňa nedostane ani slovo.Pri kamarátoch som strašne výreční ale pri nich? Nič!!Zopár sami možno aj vnúcujú ale ja nič!!Som ako tík a ked víjde zomňa niečo je to
nie som expet na stylistiku ani gramatiku ale oproti tebe som lumen a mozno si prave preto neveris, ze by zeny mohli spozorovat z prveho dojmu aky si debil tak si radsej ticho uhadol som ?
"Viem že tu je spústa takých tém,ale chcel som mať svoju" - táto veta svedčí o tom, že to s tebou nie je až také strašné a máš istú dávku drzosti inak na dievčatá platí tá vecička s gramatikou a....ako často chodíš von medzi ľudí? ak nie veľmi často, najvyšší čas tam zavítať a pomaličky si zvykať i na prítomnosť dievčat...síce budeš zo začiatku možno ako teliatko, ale časom naberieš istú dávku sebavedomia a nebudeš mať hrôzu začať sa rozprávať s dievčaťom dokonca ako prvý
na to pomáha jedine vyhýbať sa im. minimálne 50 metrová diskrétna vzdialenosť, a ani sa na ne radšej nepozeraj. čo keby s tebou chceli náhodou byť kamošky?
ver mi, drž sa od nich ďalej, je to stelesnené ZLO.
@shooty ani jedným slovom som nepovedala, že ti znalosť gramatiky zaručí, že nájdeš priateľku... vravím len, že podľa mňa každé dievča, ktoré tú gramatiku ovláda, bude radšej komunikovať s chalanom, ktorý ju ovláda tiež
Zacni viac chodit medzi ludi a nie tak ze skola a tak, ale realne party a tak a aj sam budes mat nutkanie sa bavit s holkami, vsak je to super a zaujimaju ich rovnake blbosti ako teba, len to nezistis lebo sa hanbis ? ach jaj
@knobular musis sa jednoducho prekonat....tam nic ine nepomoze..ved ked si do nej neni zalubeny alebo co, ze mas dovod byt pri nej taky zabrzdeny, tak to musi byt v pohode
@knobular@31 Jop, máš pravdu. V dnešnom svete sa dáva do popredia vonkajší vzhľad ako vnútorná krása. A potom tie "vzťahy" (ak sa to tak dá vôbec nazvať) aj tak vyzerajú.
@gagrr To máš pravdu Tam sú samé socky a fejky, sa čudujem, že tam ešte chodím
@knobular Poradil by som ti ešte pravidlo 3 sekúnd. Pokiaľ do 3 sekúnd neoslovíš danú babu, ktorú chceš osloviť, tak po tých 3 sekundách to ani neskúšaj, pretože neúspech máš viac-menej istý. Teraz tak rozmýšľam, že už aj ja by som mal to pravidlo zaradiť do svojho bežného života Život by sa mi oveľa zjednodušil
Neviem prečo mi to príde zlaté Jednoducho to nemôžeš brať vážne Mne sa presne toto isté stávalo, vlastne stáva, ale teraz to nabralo inú podobu, teraz už nebývam ticho ale melem melem a melem a strašné nezmysly Ale aj tie nezmysly beriem s humorom, dokonca ma chytajú vtedy veselé nálady Nemôžeš prosto riešiť čo si kto pomyslí, musíš si to užívať a blbnúť a byť sám sebou
pride to casom, neboj... na zakladnej som bol presne ako ty, teraz to beriem tak, ze je to clovek ako ja a normalne sa bavime... pokial ma aj ona zaujem kecat tak nie je problem...horsie je, ak sa vobec nechce bavit...to len potom pekne zakyvat
niekedy velmi pomoze ked sa tej neznamej priznas, ze sa hanbis.....a mal by si zacat, tak postupne, najprv si vzdy v elektricke vyhliadnes dievca, s ktorym nadviazes ocny kontakt a usmejes sa, ale nepojdes dalej proste na dalsej zastavke vystupis a nic sa neodohra...po par takychto "jazdach elektrickou" jedneho dna dievcatu povies "Ahoj" a zasa vystupis a pojdes prec (ak by si povedal ahoj a zostal pri nej ticho stat, tak by nastala dost trapna chvila)...a postupne budes pokracovat az ti nebude robit taky velky problem sa rozpravat, aj ked nervozita nikdy nezmizne uplne....
Presne ako vravi slecna @gagrr ..takze pekne pisat dikaty na nula chyb, a dievcata ti budu same skakat do narucia, lebo babam sa predsa pacia chlapci, ktori ovladaju gramatiku.
@echoechoecho nevravím, že by mu za to nejaká skočila do náručia... ale podľa mňa každý človek si bude písať radšej s niekym, kto aspoň ovláda gramatiku
@gagrr Este, ze tak. Jasne, ze kazdemu sa lepsie pise s niekym, kto ovlada gramatiku a vie sa kulturne vyjadrovat....len skoda je, ze niekedy je gramatika dobra, ale obsah nulovy.
hanbím sa dievčat... čo to je za pičovinu, čoho sa bojíš že ti ukúsne vtáka...? veď je to tiež len človek, nie je to žiadne monštrum ktorého by si sa mal obávať... @knobular dievčatá hladajú silné osobnosti, vodcov, čo sa neposere z jej krásy, no vie zároveň len pre ňu ukázať aj svoju citlivú stránku, vďaka tomu sa cíti v jeho spoločnosti príjemne a hlavne bezpečne, no keď sa pozrie na teba a ty tam niečo chomolíš ani do očí sa jej nepozrieš... čo si má o tebe myslieť...? pritom to ani nie si ty... zabudni na všetky namotávačky, oblbovačky a čo ja viem čo všetko, jednoducho jej ukáž seba, prirodzenosť a hlavne úprimnosť je to čo dievčatá priťahuje k tomu pridaj vystupovanie alfasamca čo sa skríva v každóm chlapovi a zatúži po tebe ktorákolvek... no čo si zapíš za uši, NIKDY sa na nič nehraj... nie len že ťa takmer okamžite odhalí, je to aj pekne úbohé hrať sa na nejakého macha...
Váž si to, že aspoň za tebou nejaká príde a keď už máš také šťastie, tak ho využi. Ja sa tiež hanbím, ale za mnou nikdy nikto nepríde a ja za nejakou už určite nie. Sú aj ľudia, čo sú na tom horšie, tak to prekonaj, aby si nedopadol ako ja.
keď zmeníš prístup, budeš mať aj ty dievča svojich snov... stačí si len veriť... a nie vzáť to len preto že to 1000x nevyšlo... nevyšlo to práve preto že máš takýto negatívny pohlad na vec...
@rollo111 Si myslíš, že rady ako baliť baby niekomu pomôžu a ešte také z kníh a článkov? To pochybujem. Každý človek je iný a nedá sa zovšeobecňovať a správať sa podľa návodu ako nejaký robot. Mne nemalo čo nevyjsť, lebo som sa nikdy o nič nepokúšal a ani sa nebudem. Prestanem to riešiť a budem sa radšej sústrediť na niečo iné, čo má väčší význam než nejaké vzťahy a city, ktoré aj tak sú len na to, aby ubližovali. Keď tak, aspoň budem mať viac peňazí pre seba a menej starostí. Ja dokonca poznám aj 35 a viac ročných, čo nikdy nemali žiadny vzťah a majú sa dobre, nie sú nejaký zatrpknutý, proste si žijú sami svoj život.
po prvé nemám to z kníh ani časopisov ale z vlastnej praxe... a to čo som ti poslal bolo len preto že sa mi ti to nechcelo zdĺhavo vypisovať... a keď chceš byť sám tak aj budeš... a dosť pochybujem že netúžiš po krásnej priatelke... no prezradím ti že aj tým 35 ročným chýby holka a túžia po nej... len o tom nehovoria...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
Ale k veci , skus sa nejako prekonat , nic ine sa na to neda.
Alebo maj vzdy po ruke ploskanu a ked sa prihovoria tak rychlo uľej.
s analfabetom by som nic nechcela
ver mi, drž sa od nich ďalej, je to stelesnené ZLO.
A k téme by som povedal len toľko, že aj ja mám viac menej takýto problém, ale už sa začne na ňom čoskoro pracovať
Ale inak, v dnešnom svete je málo báb, ktoré ovládajú gramatiku Teda aspoň na FB a Pokeci vo vekovej kategórií 14 až 16 rokov....česť výnimkám
Ja ju tiez absolutne neovladam a nemam so zenami problem
Ok mam, ale to je skor taky problem, ze som este neprisiel na to ako jednu pred druhou skryvat
Bud v pohode... Ked ta prepadne strach cel mu!
Oslov slecnu este skor, ako ona oslovi teba.
Nenechaj svoj mozog spravit z neznamej bohynu este predtym, ako vobec otvori usta
Je to predsa taka ista obycajna smrtelnicka ako ty...
Pravdepodobne vo svojom zivote celi aj ovela vacsim srackam ako ty.
To nemozes vediet, tak bud v pohode.
Ber ju ako kamaratku s ktorou nechces nic mat, ak ti to psychicky pomoze... A hraj sa Ak to budes brat ako hru, nemozes mat predsa plne gate
Hra so zenami je tou najkrajsou, najnapinavejsou a najvzrusujucejsou hrou v zivote chlapa. Tak preco sa nehrat na plno a uzivat si to ?!
@knobular Poradil by som ti ešte pravidlo 3 sekúnd. Pokiaľ do 3 sekúnd neoslovíš danú babu, ktorú chceš osloviť, tak po tých 3 sekundách to ani neskúšaj, pretože neúspech máš viac-menej istý. Teraz tak rozmýšľam, že už aj ja by som mal to pravidlo zaradiť do svojho bežného života Život by sa mi oveľa zjednodušil
NEMAM TA RAD!!!!
keď zmeníš prístup, budeš mať aj ty dievča svojich snov... stačí si len veriť... a nie vzáť to len preto že to 1000x nevyšlo... nevyšlo to práve preto že máš takýto negatívny pohlad na vec...
po prvé nemám to z kníh ani časopisov ale z vlastnej praxe... a to čo som ti poslal bolo len preto že sa mi ti to nechcelo zdĺhavo vypisovať... a keď chceš byť sám tak aj budeš... a dosť pochybujem že netúžiš po krásnej priatelke... no prezradím ti že aj tým 35 ročným chýby holka a túžia po nej... len o tom nehovoria...