kým som mala, tak tuším hej, ale nie takým tým spôsobom, že by mi vadilo, že ma to zviera vidí, ale skôr, že preboha, to musím pôsobiť divno otŕčať sa takto pred hocikým
(a to som bola stále v osuške, keď mi to vtedy napadlo!
ňe, v pohode, divné bolo akurát keď sa mi raz pokúsila oblízať vtáka (náš pes, ženská (sučka? samička? ...wtf? nemá slovenčina na to u zvierat nejaké normálne znejúce slovo?? )
(mal som asi 12 vtedy?)
pecka téma ... párkrát ma napadlo, či to môjmu psovi nepríde divné keď som zrazu nahá, lebo občas zaujímavo čučí ... horšie je to s priateľovým papagájóm, keď je na noc v kúpeľni a ja vyjdem zo sprchy tak zjavne rozozná ten rozdiel, lebo mi vždy čumí na zadok a vtedy mám pocit že ma sleduje nemý nadržaný zoopozorovateľ ... absurdné ale fakt je to divný pocit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
inak aj oni sú v podstate celý život predo mnou nahí a nevyzerajú že by ich to sralo
(a to som bola stále v osuške, keď mi to vtedy napadlo!
ale mne je vo všeobecnosti divné sa pohybovať niekde nahá , takže cítila by som sa divne asi len
Ale napr. pri sexe, mi to bolo nepríjemné keď sa na nás pozeral
A ak by aj áno - je dosť inteligentná na to, aby odišla z miestnosti. Ako chodí preč, keď vysávam, môže sa vzdialiť aj keď sa prezliekam
Ľahko si môže pomýliť niečo s niečim
@majcisto presne tak moj pes kuse rozne palicky a ma rad aj lopticky no a keby som bol pred nim nahy lahko by sa mohol pomylit
,
(mal som asi 12 vtedy?)
aj tak to nikomu nepovie