Ahojte, mám taký problém. Budem mať 17 a nemala som ešte takého naozajstného chalana. Nie že by mi to teda nejak extra chýbalo, ale... Nejak si ho asi ani nemôžem nájsť, som dosť hanblivá, je mi celkom nepríjemné, keď sa ma chalani na akciach dotykaju a c
@ahojahojahoj s tými radami o alkohole....no neviem či ti práve alkohol pomôže nájsť si nejakého naozajstného chalana...ten alkohol ti skôr pomôže k iným veciam a nemusíš byť hneď povoľná ako ostatné....proste keď ti to vadí, tak ti to vadí...príde doba alebo príde človek pri ktorom ti to vadiť nebude....a tomu jednému, ak ťa bude mať skutočne rád, vôbec nebude vadiť, že niečo nevieš...
Nechapem co vlastne chces - pises ze chalani sa ta chytaju ale ze ty nechces. Pokial chces pravu lasku tak pockaj ta pride sama, a hlavne ju nehladaj na akciach, pokial chces len teenagersky vztach tak sa nechaj obchytavat a niekoho si namotaj - ale potom sa necuduj ze to nevyjde
jasne, zacnite tu robit moralistov, ze oneee alkohol fuj... sama vravi ze sa nevie uvolnit, zbavit sa tych pocitov, nechce lasku na cely zivot. Tak nevidim nic zle na 3 polkach na zahriatie
ja som bola na tom donedavna este uplne rovnako. a je pravda ze ak sa len chces zbavit toho pocitu ze je ti to neprijemne a ze mas pocit ze enveis co robit tak alkohol pomoze, ale silou mocou si s niekym cosi zacat len aby som niekoho mala je asi blbost. pockaj a uvidis najlepsia rada, hanblivost pokial nie jeaz chorobna nemusi byt vobec prekazkou
mám takmer 21 (stará koza), nikdy som nikoho nemala a už ma to fakt vôbec netrápi.tak hlavu hore, nestresuj, nedepkárči, prinajhoršom môžeš tráviť starobu obklopená tlupou mačiek
Asi neprišiel ešte chalan, ktorý by ťa nijakým spôsobom zaujal S definície tvojho správania usudzujem, že vhodnejšieho partnera by si si našla niekde mimo diskotéky. Dlho sa zaoberám vlastnosťami ľudí, kto sa s kým hodí a tak pod. Je to síce len na hranici teorie, ale podľa mňa by sa ti páčil, tichý, taktný, trošku hamblivý ale inicatívny chalan, ktorý nemá rad veľké hromady ľudí ako na párty ťažko povedať, to su len žvásti, takže by som na tvojom mieste počkal, kým príde nijaký, ktorý rozbije tie neprebojné ľady.
takého pocitu sa zbavíš jedine nezáväzným sexom s náhodným človekom z internetu ktorého prezývka sa začína na H....a končí na awaitypek....
...ak takého nájdeš tak si to vyhrala
Neboj sa, ak veľmi budeš chcieť tak si nájdeš chalana....do smrti čase ešte dosť A to že sa nebozkávaš s každým je práveže výhoda u potencionálnych partnerov (ktorých nick sa začína na H)
to sú také rady s tým alkoholom, že neviem.. možno trošku aby s teba opadla nervozita alebo tak niečo ale ja si myslím, že príde chvíľa keď sa toho už nebudeš bať, že bude niečo zle..
buď presne takou, akou sa cítiš byť. raz ti možno nebude musieť byť zo seba zle, keď si spomenieš na pretvárku, len aby sa na teba niekto nalepil. ten, čo sa ti chce dostať pod kožu, sa pod ňu dostane napriek tvojej nespontánnosti a nedobytnosti.
čas rolu nehrá a duté hlavy ostatných, čo by si mysleli opak, tiež nie
Pokiaľ ti to nevadí tak by si asi mala počkať až kým príde niekto, pred kým nebudeš hanblivá. A pokiaľ ti to vadí a chcela by si sa konečne odviazať... Tak ti tiež odporúčam alkohol
vyzera ze by si to chcela znasilnit ked sa pytas taketo veci... musis si nim byt ista.. tym ze ta chce.. a tym ze ty chces jeho... potom to pojde samo..
@eraser Ale no vraj ostrovtip... Mne práveže ten alkohol pomohol uvolniť sa a teraz nemám problém s tým aj bez chlastu... Pri zvádzani už pijem len zo zviku...
@tomias Hmmm tak to by si nemal mať v láske aj tú babu ktorá sa somnou chcela pretekať v piťí Fínskej a nakoniec sme súložili medzi stromami ako zvierata...
Ako si napísala v príspevku,vo veľa veciach som podobná,idem mať 17,ani ja nemám chalana(ani som nemala)takže vitaj v klube SINGLE LADIES
Mám spolužiačky,čo to stihli už v štrnástich ale za krátku dobu majú vždy nový vzťah,stihnú sa odľúbiť a namotať na nový objav
Načo im je to dobré?sama neviem,mňa osobne by to nebavilo vrhať sa zo vzťahu do vzťahu
V každom prípade ako často hovorím:Na dobré sa oplatí počkať...nič netreba unáhliť,zastihne ťa to samo...aj ja mám občas depresívne nálady,prečo som taká vyberavá a odmietavá disappointed:názor jedného môjho nápadnika
Neľutujem nič,pretože vedieť si dobre vybrať je umenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
a odpoveď >
have fun
Ked ti to nejako extra nechyba tak nestresuj , chalana si najdes potom .... ked budes fakt chciet.
a k teme,no @ahojahojahoj sak bud rada,ze na tych akciach nie si dalsou ciarkou dotycneho,kt.na druhy den na fcb vypisuje,ze aky bol frajer ..
myslim,ze o nic ani neprichadzas..teda okrem tych bakterii a tak
BOOYAKASHA WAGWAAN
stačí nemotať sa za kreténmi
@mielikki
nemam od toho daleko uz
@tasha5 no tak dojdes ak pridem aj ja este si musim poriesit program do rana
...ak takého nájdeš tak si to vyhrala
Neboj sa, ak veľmi budeš chcieť tak si nájdeš chalana....do smrti čase ešte dosť A to že sa nebozkávaš s každým je práveže výhoda u potencionálnych partnerov (ktorých nick sa začína na H)
Kurva taká pičovina...
čas rolu nehrá a duté hlavy ostatných, čo by si mysleli opak, tiež nie
Me,too
Ako si napísala v príspevku,vo veľa veciach som podobná,idem mať 17,ani ja nemám chalana(ani som nemala)takže vitaj v klube SINGLE LADIES
Mám spolužiačky,čo to stihli už v štrnástich ale za krátku dobu majú vždy nový vzťah,stihnú sa odľúbiť a namotať na nový objav
Načo im je to dobré?sama neviem,mňa osobne by to nebavilo vrhať sa zo vzťahu do vzťahu
V každom prípade ako často hovorím:Na dobré sa oplatí počkať...nič netreba unáhliť,zastihne ťa to samo...aj ja mám občas depresívne nálady,prečo som taká vyberavá a odmietavá disappointed:názor jedného môjho nápadnika
Neľutujem nič,pretože vedieť si dobre vybrať je umenie