Dobrý deň, milí Birdziaci a Birdziačky Toto je moja úplne prvá téma (konečne , chcela by som sa spýtať, kto tu trpí prílišnou hanblivosťou a ako sa snaží proti tomu bojovať? a či sa mu to darí? ďakujem a prajem všetkým príjemný deň
ja sa hanbim v spolocnosti chalanov, lebo sa na nich bojim pozret lebo si mylsim ze som skareda a ze sa ma zlaknu alebo tak.proste neviem sa s nimi moc rozpravat jedine ak f&kt ze kamaratsky, akonahle by som chcela viac tak takym stylom s nimi hovorit nedokazem.
seba sa nehanbim, ani si nemyslim, ze som nejaka skareda (ako su aj krajsie odo mna urcite), ja len neviem rozpravat v spolocnosti uuuf ale ked som s nejakym clovekom, ktoreho dobre poznam, tak to uz je uuuplne inak
@7 tak to je dobry bonus uz ked sa pred niekym hambim tak pochopim,sice ja som nie z tych mne nerobi problem sa na plazi plnej ludi prezliect, sak co nech sa pozeraju ked ich to bavi ale hambit sa sam pred sebou to ti neviem minule sa v kabinke v aquaparku prezliekala sama tam bola a potom mi povedala ze bola v uteraku a tak sa prezliekala lebo jej to bolo blbe odhalit sa tam
@11 ved ale preboha to telo mate od narodenia a mi to pride take divne ze by som sa mal hambit kuknut sa nahy do zrkadla ale ako sa hovori muzi a zeny maju ine zmyslanie my vam mozno prideme zvlastni v inych veciach
aj ja som dost strasne hanbliva, ale len preed, niektorimi, asi dva krat sa mi to uz stalo, ze bojim sa pred tymi ludmi rozpravat a tak... a nesnazim sa proti tomu nijako bojovat
niekedy som sa hanbila kazdeho, velmi mi zalezalo co si o mne ludia myslia, teraz az tak neriesim co si o mne myslia uplne cudzi ludia a je mi tak ovela lepsie
Ja som sa kedysi hanbil aj niekoho neznámeho spýtať koľko je hodín a podobne
Ale tak som proste sám seba presvedčil, že tá hanblivosť nemá zmysel a v týchto "jednoduchších veciach" to pomohlo
Nejakú spoločenskú konverzáciu viesť moc neviem a ani ma to nejak netrápi, mám blízkych ľudí, s ktorými sa rád porozprávam a nie som typ do väčšej spoločnosti ...
obcas by som chcela byt aj hanbliva...niekedy to nie je na skodu...len to neviem...nehovorim,ze sa vzdy spravam suverenne,su situacie,kedy scervenam,a neviem co povedat...ale to je malokedy nastastie...alebo nanestastie???
hambím sa ked som s niekym koho dobre nepoznám vonku opačneho pohlavia ..a nevem prečo.. a seba sa nehambim... ..ja sa na seba praveze musim furt pozerat a kontrolovat jak vyzeram
hanbim sa iba za jedny moje nemenovane fotky z jedneho nemenovaneho katastrofalneho dna co sa tyka navezovania kontaktu,chalanov alebo komunikacie absolutne vpohode len neznasam ked sa hanbi druha strana s ktorou mam docinenia
akoze ja som dost hanbliva myslim a snazim sa proti tomu bojovat tak,ze proste niekedy sa prinutim urobit niecooo,aj ked sa hanbim ale musi to byt nieco rozumnee
Som hanblivá pred každým cudzím človekom a niekedy aj pred známymi, ktorých som dlho nevidela a zrazu sa predo mnou zjavia totálne zmenení - vtedy mám pocit, akoby to aj boli cudzí ľudia.
A aby to bolo ešte blbšie, vyzerám hanblivo, aj keď hanblivá nie som, za čo vďačím mojej prehnanej odlepenosti od pevnej zeme - keď ma niekto neznámy zaskočí otázkou (nech je akokoľvek banálna), niekedy mi chvíľu trvá dostať zo seba súvislú odpoveď, pretože mi chvíľu trvá dostať sa "na zem", čo pôsobí rozpačito a hanblivo, ale v skutočnosti v tej chvíli len CESTUJEM. xD
ja som hrozne hanbliva, strasne ma to stve, kazdy ma urcite ohovara, ze som blba, co nic nehovori. v robote je to hrozne, kazdy nieco hovori,len ja som uplne ticho, ozvem sa, len ked sa ma nahodou daco spytaju a aj to mam vzdy kratke odpovede. proste neviem, co povedat a ked chcem nieco povedat, tak rozmyslam pred tym, ako to poviem. sama od seba nic nepoviem. je to hrooooooozneeee, neviem, co robit.
a naopak, doma a s ludmi, kt. dobre poznam je to uplne naopak.
Hanblivosť - je skorej decký pojem .v skutku sa jedná o Malé sebavedomie a bojovať proti tomu? bud to nabrať odvahu.. a skužať isť za svojím cielom alebo chodiť na terapiu k psichologovi ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Ale tak som proste sám seba presvedčil, že tá hanblivosť nemá zmysel a v týchto "jednoduchších veciach" to pomohlo
Nejakú spoločenskú konverzáciu viesť moc neviem a ani ma to nejak netrápi, mám blízkych ľudí, s ktorými sa rád porozprávam a nie som typ do väčšej spoločnosti ...
A aby to bolo ešte blbšie, vyzerám hanblivo, aj keď hanblivá nie som, za čo vďačím mojej prehnanej odlepenosti od pevnej zeme - keď ma niekto neznámy zaskočí otázkou (nech je akokoľvek banálna), niekedy mi chvíľu trvá dostať zo seba súvislú odpoveď, pretože mi chvíľu trvá dostať sa "na zem", čo pôsobí rozpačito a hanblivo, ale v skutočnosti v tej chvíli len CESTUJEM. xD
a naopak, doma a s ludmi, kt. dobre poznam je to uplne naopak.
pomoze mi niekto prosim, co robit?