Kamoška rozbieha obchodík s ručne robenými vecičkami, predovšetkým hračky, nejaké tie šperky a pod. ak sa vám takéto veci páčia môžete skúsiť pozrieť » www.facebook.com/fallen.angel.ha... . A trebárs aj napísať svoj názor
Ceny su extra nizke, akoze za nausnice a naramky a privesky, take tuctove kusky, co najde clovek v kazdej lacnej bizuterii, je to ok, ale za hracky mozes kludne aj viac pytat
Ved uz len cas straveny nad vyrobou.... musel byt viac, nez 1-2 hodky.
Do buducna by som prehodnotila aj nazov stranky.... ten je dost smutny a nezaujimavy
Nizke ceny su taka dvojsecna zbran.... ludia maju tendenciu nechapat rozdiel medzi rucnou a strojovou vyrobou, a tym, ze to budes predavat pod cenu, este ten ich pohlad viac skreslis, a ked raz budes nutena predavat za cenu, aby si aspon nebola v strate, este ti to daju vyzrat
Akoze nemusis zadelit 50e za opicku, ale tak ja by som si minimalne zratala cas, kolko mi to trvalo, a znasobila nejakou sumou, ktora je pre mna prijatelna za hodinu prace. Material samotny je podla mna minimalna polozka, pri takychto drobnych vyrobkoch
Toho mimoňa chcem! Tá cena je skvelá, teda oproti konkurencii, ktorá je schopná predávať takého mimoňa aj za 20€ -.- len tak ďalej, nech sa kamarátke darí, ona sama zisti, že by bolo dobré dať vyššie ceny, ale takto je to aspoň pre každého dostupné
@darkestangel teoreticky je možné urobiť aj niečo iné ale fakt to závisí od toho čo konkrétne, nakoľko strihy sami netvoríme zháňame ich zo zahraničia, takže urobiť môžeme len to na čo sa nájde strih poprípade dá s ľahko vytvoriť z nejakého existujúceho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a predávaš príliš lacne, z toho nemôžeš mať predsa ani minimálny zisk
Ceny su extra nizke, akoze za nausnice a naramky a privesky, take tuctove kusky, co najde clovek v kazdej lacnej bizuterii, je to ok, ale za hracky mozes kludne aj viac pytat
Ved uz len cas straveny nad vyrobou.... musel byt viac, nez 1-2 hodky.
Do buducna by som prehodnotila aj nazov stranky.... ten je dost smutny a nezaujimavy
A mne sa pacia opicky a draciky
Akoze nemusis zadelit 50e za opicku, ale tak ja by som si minimalne zratala cas, kolko mi to trvalo, a znasobila nejakou sumou, ktora je pre mna prijatelna za hodinu prace. Material samotny je podla mna minimalna polozka, pri takychto drobnych vyrobkoch
k autorke: super práce, nevedela by kamoška na požiadanie spraviť aj niečo iné (podobné)?
Opice sú fakt cool.
» www.ebay.co.uk/itm/Official-La...
www.plysovnik.cz/files/goods/4462-potkan-s-batuzkem-4462/2219-jpg.jpg
akurát v zelenom prevedení