Majú chutné jedlo(nedávajte si také hnedé sladké gule - je to ble a celkom múdre knižky Filozofia je síce zaujímavá ale ako náboženstvo ma veľmi neoslovilo Povedal by som že sú v tomto smere dosť uletení.
@pinci aj tento rok a ľudia s nimi tancovali pod stanom... sranda na to pozerať
a k téme.. no, sestra ich uznáva, ja k nim nemám nijaký vzťah. mamka stále hučí do sestry že nech sa spamätá, že žiadna hare krišna! aj keď s nimi len sympatizuje. je pravda, že mám jedny také "hare krišnovske" nohavice.. ale tak no.. a keď boli tento rok na Dobrom Feste tak zase nám mamka hučala do hlavy že "nieže pôjdete pod ich stan!! sa neopovážte" to je sekta!" .. hej, je to sekta v podstate .. a keď som telefonovala so sestrou a na otázku "kde som" som jej odpovedala "pri hare krišne" začala "Petra! okamžite choď od hare krišny preč!" a to som bola len pri ich stane.. a jedlo majú fakt dobré !
a ináč, neviem prečo chceš toto hnutie rozoberať na BIRDZi tu to nemá miesto..a pochybujem, že tu o tom niekto niečo vie.. jedine tak to, že si spievajú hare krišna, hare hare....
@pinci my sme šli okolo a hneď nás trhalo do tanca ale keď som videla koľko ľudí tam majú, radšej som pokračovala v ceste preč ale veď oni hrajú/spievajú stále to isté dookola
ich jedlo ma zachranilo na jednom feste - davali ho asi za 5 Zlotych a staff ho mal zadara - tak som si nasla vela staff kamaratov
song je neskutocne chytlavy.
a oni naozaj vedia, ako oslovit ludi. ked som tam vo "wioske Krishny" sadla kus do stanu, bo sa mi nechcelo sediet na slnku, prichytila som sa, ako som uz davno dojedla, no stale sedim a pocuvam (prave prebiehala nejaka prednaska.) a to ja nie som prave typ, ktoremu mozte hocake klobasy natlacit do hlavy.
a to je cele co si o krisne myslim.
...inak, po veceroch tam mali strasne brutalne koncerty.. neodvazovala som sa tam ist, daco z toh ona mna islo nedobre - znelo to ako ten najcharizmatickejsi a najmelodickejsi goremetal so zenskym spevom a divnymi vokalmi... neviete, co to bolo? potom som uz aj chcela sa na to ist kuknut, ze ci je krishna po nociach metalova, ci co, no nebol z toho nadseny moj sprievod, tak som na to kaslala a ostala v nevedomosti...
@lojla Jednu krišna hardcore kapelu počúvam, ale to asi nebolo ono
Niektorí ľudia v straight-edge hardcore scéne ( » www.birdz.sk/mixer/sxe-strai... ) na kapely ako Cro-Mags alebo Youth Of Today majú ten názor že "Byť závislý na nejakej tej sekte je horšie ako chlastať" (spevák z Chain Of Strength)
hovadina..žiadne omamné látky teda alkohol ,cigarety,tráva,tvrdé drogy..to šetko je zakázané...žiadne mäso ani ryby ani vajcia..a žiadny sex pred svatbou..
išli už asi cez každé mesto...ako to bolo podané mne, tak je HNUTIE pre vedomie krišny, vytvorili si formu boha a riadia sa filozofiou zoskladanou od ich ucitela ci proroka Prabhupadu...vyzerajú fascinujúco, ale ich forme boha neverím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
dost onicom refren maju o__O
..kvak..
dosť haluz
a k téme.. no, sestra ich uznáva, ja k nim nemám nijaký vzťah. mamka stále hučí do sestry že nech sa spamätá, že žiadna hare krišna! aj keď s nimi len sympatizuje. je pravda, že mám jedny také "hare krišnovske" nohavice.. ale tak no.. a keď boli tento rok na Dobrom Feste tak zase nám mamka hučala do hlavy že "nieže pôjdete pod ich stan!! sa neopovážte" to je sekta!" .. hej, je to sekta v podstate .. a keď som telefonovala so sestrou a na otázku "kde som" som jej odpovedala "pri hare krišne" začala "Petra! okamžite choď od hare krišny preč!" a to som bola len pri ich stane.. a jedlo majú fakt dobré !
a ináč, neviem prečo chceš toto hnutie rozoberať na BIRDZi tu to nemá miesto..a pochybujem, že tu o tom niekto niečo vie.. jedine tak to, že si spievajú hare krišna, hare hare....
song je neskutocne chytlavy.
a oni naozaj vedia, ako oslovit ludi. ked som tam vo "wioske Krishny" sadla kus do stanu, bo sa mi nechcelo sediet na slnku, prichytila som sa, ako som uz davno dojedla, no stale sedim a pocuvam (prave prebiehala nejaka prednaska.) a to ja nie som prave typ, ktoremu mozte hocake klobasy natlacit do hlavy.
a to je cele co si o krisne myslim.
...inak, po veceroch tam mali strasne brutalne koncerty.. neodvazovala som sa tam ist, daco z toh ona mna islo nedobre - znelo to ako ten najcharizmatickejsi a najmelodickejsi goremetal so zenskym spevom a divnymi vokalmi... neviete, co to bolo? potom som uz aj chcela sa na to ist kuknut, ze ci je krishna po nociach metalova, ci co, no nebol z toho nadseny moj sprievod, tak som na to kaslala a ostala v nevedomosti...
Niektorí ľudia v straight-edge hardcore scéne ( » www.birdz.sk/mixer/sxe-strai...
) na kapely ako Cro-Mags alebo Youth Of Today majú ten názor že "Byť závislý na nejakej tej sekte je horšie ako chlastať" (spevák z Chain Of Strength)
A ešte toto sa mi poľubuje, krišna rap