Nevidim nic spolocne s gagnamom. Gagnam je video s najvecsim poctom videni na internete ziaden harlem shake sa na to nedotiahne lebo namiesto toho aby ludi lakal na originalne video trusi jeho fanusikov na mensie kusky v inych videach.
harlem shake je celkom haluz, ale nie je to novodoby gagnam. na najviac videni sa teraz taha mozno tak sasha grey
@normane tvoja existencia je rovnako bezvýznamná takže by som argument "chceš zrobiť dieru do sveta?" veľmi nepoužíval.
Takisto ako väčšina ľudí čo sa tu vyvyšujú nad ostatných, lebo sa cítia dôležití jak gumka v gačoch, ktorí nikdy nerobia nezmyselné veci ako toto, čo je pre nás vraj "jednoduchších" sranda. Už len ich život je nezmyselná činnosť, tak prečo sú schopní opovrhovať inými nezmyselnými, hoci pre niektorých vtipnými činnosťami? Ten tvoj koment dieru do sveta tiež neurobí, takže, prečo tu vlastne si? Takých čo len pičujú tu je až až... alebo si niečo dokazuješ?
@filipkoo Neviem prečo je to tak, ale vždy ked čítam takéto mudrlantské reči v diskusiách, tak sa cítim trápne za toho, čo sa snaží toho druhého nejako zhodiť atď. Je to také detinské no...
Ja som len písal z vlastnej skúsenosti, ako niekto spraví fotku a potom sa musí ňou chváliť ďaľší mesiac, alebo niekto spravil chatu a ešte 2 roky potom musí o nej hovoriť, čo sa tam dialo atd...presne ako to, že chceš spraviť to tvoje video, ktorým si práve ty chceš niečo dokázať...či ňe?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
HARLEM SHAKE! Stále myslím na to, že to so spolužiakmi musíme urobiť
proste, ak to niekto pojme originálne, tak prečo nie....
harlem shake je celkom haluz, ale nie je to novodoby gagnam. na najviac videni sa teraz taha mozno tak sasha grey
filip
Takisto ako väčšina ľudí čo sa tu vyvyšujú nad ostatných, lebo sa cítia dôležití jak gumka v gačoch, ktorí nikdy nerobia nezmyselné veci ako toto, čo je pre nás vraj "jednoduchších" sranda. Už len ich život je nezmyselná činnosť, tak prečo sú schopní opovrhovať inými nezmyselnými, hoci pre niektorých vtipnými činnosťami? Ten tvoj koment dieru do sveta tiež neurobí, takže, prečo tu vlastne si? Takých čo len pičujú tu je až až... alebo si niečo dokazuješ?
Ja som len písal z vlastnej skúsenosti, ako niekto spraví fotku a potom sa musí ňou chváliť ďaľší mesiac, alebo niekto spravil chatu a ešte 2 roky potom musí o nej hovoriť, čo sa tam dialo atd...presne ako to, že chceš spraviť to tvoje video, ktorým si práve ty chceš niečo dokázať...či ňe?
Proste je to sranda, that's all, čo by som si tým mohol dokazovať?