Videl som filmy Harryho Pottra nespočetne veľa krát. Videl som veľa videí o tom svete. Veľa poznatkov a informácií. No mám takú otázku. Myslíte si, že je dobré si kúpiť knižnú edíciu HP? Aj napriek tomu, že viem čo ma čaká? Nebude to nuda?
Prvé dve časti Harryho som videla a absolútne ma to nebavilo. Ale knihy môžu byť super, mám doma všetky, tak sa do toho pustím, ale film bol za mňa nuda.
Tak podľa toho, čo očakávaš od kníh. Idú viac do hĺbky, ale sú menej "akčné" ako to už v knihách býva. Je tam vysvetlený ho oveľa viac nuansov z čarodejníckeho sveta.
A či ťa to bude baviť? Ja neviem, bavia ťa čítať cca 500 stránkové fantasy knihy?
Mne osobne knihy toho veľa vysvetlili, čo vo filmoch nebolo. Čiže neľutujem, že som ich čítala. Ako bolo spomenuté, sú menej akčné, ale idú viac do hĺbky a sú tam info, ktoré ti rozšíria obzory ohľadom toho, prečo sa niektoré veci udiali.
Priatelka je z CR a rozhodli sme sa dat si HP maraton, kde pozerame na striedacku tie filmy v slovenskom a ceskom preklade. Najblizsie pozerame Harry Potter a vězeň z Azkabanu - shoot me.
Prasinky A to uz vobec nespominam vsetky tie otrasne nazvy veci v metlobale XD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
No ja ti poviem aby si na to jebal
A či ťa to bude baviť? Ja neviem, bavia ťa čítať cca 500 stránkové fantasy knihy?
Prasinky A to uz vobec nespominam vsetky tie otrasne nazvy veci v metlobale XD