tak uz je asi kazdemu jasne o com bude tato tema tak sem v poho piste nieco co sa tyka slovana ,hracov a podobne ..tj asi vse zatial...inak poznate chovana??
v kazdom time su podla mna fanusikovia ktory ociernuju svoj tym tim ako sa chovaju a ako fanuskuju...bohuzial ani slovan nieje vynimka ale takych je uz ovela menej ako kedysi..aspon v HC Slovan..vo fotbale ani nie..
Dobre, tak ja vam napíšem niečo naozaj aktuálne čo sa predvčerom prihodilo Sasu Hovimu. Zavolal mi jeho spoluhráč zo Slovana že sa náš Sasu vybuchol a stojí predo dvermi. Tak som mu poslal rýchlo pomoc. Chcem všetkým povedať že Sasu je jeden super chalanisko s usmiatym kukučom. Pohoďák, sympoš. Vôbec sa nesprával ako "celebrita" ale ako super chalan.
Sasu držím palce nech je takých na svete ako ty veľa, veľa. Drž sa
HC SLOVAN 4EVER!! Najlepsi tim, aky bol, je a aj bude v nasej extralige! Dufam, ze zopakujeme minuly rok, vratane finalovej serie s Trencinom! Mame skvelych hracov, trenera a fanusikov, kto ma viac? MY SME SLOVAN A MY SME TU DOMA!!
Pekne sa nam dnes zacina to play off....vsetkych porazime a titul zostane u nas.... ved SLOVAN VZDY BOL JE A VZDY AJ BUDE MAJSTROM....hc slovan majstrovska bratislava
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
eeej
Dukla Trenčín
Sasu držím palce nech je takých na svete ako ty veľa, veľa. Drž sa
inac aby bolo jasne, SK nenavidim, HC milujem
ŠK Forever!!!
slova is the best kosice do**ce
a teraz uz zasa MS mno jo dufam ze to bude aspon ten bronz