Neries ho, ked ma babu...keby im vztah nefungoval, rozide sa s nou koli tebe...ale ked to neurobil, tak ju lubi....mne sa stalo to iste...super chalan, ked sme kecali, srdiecko mi islo vyskocit z hrude...a pak vecer daval dvojzmyselne narazky proste som sa namotala a priserne...a apk som zistila, ze ma moc che lenze...ano mal babu uz vyse 2 rokov a nechcel o nu prist nevravim ze to bolo lahke, ale tym sa stal pre mna nedotknutelnym a snazila som sa prestat na neho mysliet...
prestat na neho myslet? ale dobre, to chapem..vztahy nenicim...ale chcem byt kamaratka..a to mi aj on napisal..ze mi veri...a ze kamarati...len chapes..on je straaaaasne tixy, plaxy, on sa bavi s malokym...maximalne tak cez net...a to ma stve...ze takto kecame super...len normalne ked sme spolu v skole...maaalinko...lebo neviem, ako bude reagovat...ale rovno napisal, ze proste som super, ale pre neho mozem byt kamaratka, viac nie...to chapem..len chcem aby sme aj boli KAMARATI..len s nimje tazko..on mi aj pisal : ze malokomu veri, ale mne hej
Nechaj to tak a buď mu kamarátkou...uvidíš, čo dá čas,...možno sa mu to posere s holkou, možno sa rozídu, možno začne chodiť s tebou, možno s holkou ostane, možno si ju vezme..a možno ti ostane dobrý kamarát do konca života Nikdy nevieš, hlavne sa neunáhli a neurob hlúposť..nechaj to na čas
jasne len to ze kamarati..mne na nom zalezi, vysveltlili sme si co a jak...ale...on je straaasne moc nesmely, plachy, bojazlivy..cez net je to super...len v skole...tak pozdravime sa, skontrolujeme si anglinu..a tak..a to mi vadi...ze to neni jak na nete..ale on proste s nikym nerozprava..len ze ahoj...tot vse..a to necem
mezomus: on mi napisal ze som mu sympaticka, ze sa mu pacim, ze by chcel, ale nemoze, ze niekoho ma...ale sak to uz neriesim, mne na nom naozaj zalezi aj len ako na kamaratovi..len je veeelmi ale vazne moc tichy, a neviem, proste ked piseme cez net je to super, ale v skole...len tak jak s ostatnymi,, aj menej...a to chcem zmenit..len neviem ako sa k nemu dostat lizsie, ked je taky
Snaž sa s ním byť kamarátka, buď s ním vo voľný čas, ak samozrejme bude chcieť a možno časom.....si sám uvedomí čo je pre neho lepšie....tým nič nepokazíš....
ved hej..kamaratka..lenze jak? ked je taky??? s nim sa cez net super keca, povie( napise) mi vsetko, ale ked mame anglinu, tak len ze: ahoj, co sme mali? a mas to spravene?...a to aj s ostattnymi..moznno ete menej...s nimi sa vobec nebavi...
to by nespravil, to ani ty, kebyze mas babu vyse roka, by si sa snou len tak nerozisiel..ale o to nejde...chapes? je chcem byt len kamaratka, ked to inak nejde...ale ako?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
keby si mu za to stála tak by sa s tou babou rozišiel...
ne vazne..
tak si pockaj ked sa rozidu prirodzenou cesto ua basta