podla mna sa to nestalo, ale myslim si ze si to nevymyslela sama ale ma v tom prsty viacero ludiale robi sa okolo toho strasne halo, aj ked diskriminacia romov prebieha n akazdom kroku a nic az take....ale to je o inom...
ako tak citam tie jej vypovede resp.pocuvam, zistujem ze sa poriadne zamotava!mala v obalke doklady ale v ten den nemala na policiu cislo tak ze nemohla zavolat-je to dlhsie ale pointa teda ze uplna sprostost
Je to špina ktorú by som vyhostil z republiky a za šírenie poplašnej správy zavrel na 100rokov. SMK by som zakázal a Bugára na námesti zastrelil. Už neni normálne čo si madari nevymyslia aby pošpinili meno slovenska.Sila! Ján Slota zvíťazí!!!!
2myr3c: krot hormon, ja som nikdy nechcel, aby sa tu na niekoho nadavalo, proste len chcem vediet, co si o tom myslite...a bolo by dobre pocut nazor niekoho z Nitry napriklad
no ja tiez si myslim ze to viacero madarskych spoluobcanov tak trosku zinscenovalo,no az tak moc im to zas nevyslo,lebo pravda uz vysla najavo...ale ak im slo o to,aby pekne rozputali dobreee hadky ze slovaci vs. madari,tak to sa podarilo!!!ja som si uz zvykla na to,ze tu u nas v samorine zije asi tak 80% madarov,niektori nevedia po slovensky ani len ceknut...ale niekedy mi to dost prekaza,no co uz!ale ako spravna slovenka som urcite na strane slovakov!
tiez som presvedcena o tom, ze to nebolo tak ako o tom ta zenska rozpravala...lenze najhorsie je, ze Slovensko teraz vyzera ako nejaky rasisticky stat a nikto sa uz nebude zaujimat o to, ci to bola alebo nebola pravda...a mne osobne dost zalezi na tom, aby sa nieco take nestalo. a tiez som si takmer ista, ze to bolo zinscenovane nasou madarskou mensinou...aj to palenie vlajky a podobne...
takze otazka bola, co sa stalo...dievcina (ako ju Robko vola sla rano na prvy termin skusky madarciny po najfrekventovanejsej ulici Nitry...ibaze v tomto case tam silou nadprirodzenych sil nikto nebol...ved viete blbe posatvenie Mesiaca...preto si nepamata podrobnosti, lebo to nou otriaslo a bola miestami v mdlobach...tak ju teda zbili dvaja...nevie ako, bola a je v soku...ale iste je, ze ju prinutili na podlozke si napiat na bluzku MADARI ZA DUNAI...a potom napisat svoje meno a adresu na obalku...potom aj obliznut znamku a zalepit obalku...potom ju zhipnotizovali a tym ju prinutili vecer si tie doklady poslat zo susednej dediny...
tak ju teda poriadne zmlatili a dokopali, ze mala modriny o velkosti trojkorunakov...a mala polamanu tu sanku a nos a tak...
ale teraz pride zlaty kliniec...preco sa pomliazdeniny na tvari tak rychlo zahojili? no predsa kvoli tomu postaveniu Mesiaca...ze nie? tak dobre, priznavam, maju s tym co do cinenia aj mimozemske civilizacie, ale o tom neviete, jasne?
tie dalsie detaily nebudem objasnovat, nie som na to kompetentna...ale uz toto dokazuje, ze skutkova podstata cinu bola naplnena...
a ona bude mat traumu na cely zivot...hlavne z toho, ako ju SR teraz znemoznuje...hanbime sa...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ako tak citam tie jej vypovede resp.pocuvam, zistujem ze sa poriadne zamotava!mala v obalke doklady ale v ten den nemala na policiu cislo tak ze nemohla zavolat-je to dlhsie ale pointa teda ze uplna sprostost
tak ju teda poriadne zmlatili a dokopali, ze mala modriny o velkosti trojkorunakov...a mala polamanu tu sanku a nos a tak...
ale teraz pride zlaty kliniec...preco sa pomliazdeniny na tvari tak rychlo zahojili? no predsa kvoli tomu postaveniu Mesiaca...ze nie? tak dobre, priznavam, maju s tym co do cinenia aj mimozemske civilizacie, ale o tom neviete, jasne?
tie dalsie detaily nebudem objasnovat, nie som na to kompetentna...ale uz toto dokazuje, ze skutkova podstata cinu bola naplnena...
a ona bude mat traumu na cely zivot...hlavne z toho, ako ju SR teraz znemoznuje...hanbime sa...