- Keď som bol malý, boli sme takí chudobní, že na Štedrý večer otec vybehol s puškou von, trikrát vystrelil, a keď sa vrátil povedal: "Darčeky nebudú, lebo Dedo Mráz spáchal samovraždu."
Pani učiteľka ukáže na obrázku zebru. Pýta sa detí, aké je to zvieratko. Nikto nevie a preto napovedá:
Starý kňaz odíde na celý mesiac na liečenie. Príde ho zastúpiť mladý, nedávno vysvetený. Starý mu to tam poukazuje a rozlúči sa so slovami: Keď nebudete niečo vedieť spýtajte sa miništranta.
Na druhý deň príde na spoveď mladé dievča a vyznása z hriechu, že mala orálny sex. Mladý kňaz nevie čo má robiť tak sa vyberie za miništrantom; Čo dával starý kňaz za orál? Miništrand odpovedá; Neviem čo ostatným, ale mne fidorku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
- Z...
Nikto nevie.
- Ze...
Stále sa nikto nehlási.
- Zeb... Prihlási sa malý Móricko a hovorí:
- Zeby to bol tiger?
- Keď som bol malý, boli sme takí chudobní, že na Štedrý večer otec vybehol s puškou von, trikrát vystrelil, a keď sa vrátil povedal: "Darčeky nebudú, lebo Dedo Mráz spáchal samovraždu."
Pani učiteľka ukáže na obrázku zebru. Pýta sa detí, aké je to zvieratko. Nikto nevie a preto napovedá:
- Z...
Nikto nevie.
- Ze...
Stále sa nikto nehlási.
- Zeb... Prihlási sa malý Móricko a hovorí:
- Zeby to bol tiger?
"Pani, prosím vás, nech ma váš synáčik nenapodobňuje !"
"Nerob zo seba debila, Jožko ! "
Dik more, zelezo!
Sestry- OOOch!
Jedna z nich - Hihihich
Matka predstavená- Našiel sa kondóm.
Sestry- OOOch!
Jedna z nich- hihich
Matka predstavená- ten kondóm je deravý.
Sestry - hihihich
Jedna z nich - OOOch!
Ale fatkt, som ich uz pocul milion krat..
Hovori Dinosaurus Dinosaurici
-ved nebud taka !... Vyhynieme !
a bola taka ! a vyhynuli !
Ale ten riadil..Je v poho
A aj ten posledný
Ale najlepšie dal kesuoriesok
tie od zakladatela su stare! a ten posledny je nechutny! skoda! :/
Nechutný:
Starý kňaz odíde na celý mesiac na liečenie. Príde ho zastúpiť mladý, nedávno vysvetený. Starý mu to tam poukazuje a rozlúči sa so slovami: Keď nebudete niečo vedieť spýtajte sa miništranta.
Na druhý deň príde na spoveď mladé dievča a vyznása z hriechu, že mala orálny sex. Mladý kňaz nevie čo má robiť tak sa vyberie za miništrantom; Čo dával starý kňaz za orál? Miništrand odpovedá; Neviem čo ostatným, ale mne fidorku.