ja by som vedel skvor co sa mi na nich nepaci ako paci .... preto sa zdrziavam akehokolvek prispevku ohladom tohoto a mozno sa zmozem ale to by musel byt zazrak
teraz sa môžem nikipiki len zastať ... ja som do starších príspevkoch pozerala a našla som tam len tie dva,v ktorých ste ich aj tak len odjebali pre toto isté čo aj ju
hmm...vsetci pisu hlavne: tvat, oci, prsia, zadok a nohy...by ma zaujimalo ze co ma robit taka baba s: vysokym celom, jamkou na brade, mensimi sedymi ocami, malymi prsiami, velkym zadkom a komarimi nohami???
17. - myslim, ze ty to riesit nemusis Inak podla mna su na tom lepsie tie menej vzhladne holky, lebo ked ide nejaky chalan po nich, tak si mozu byt iste, ze to nerobi len kvoli ich vonkajsku, kym tie "krasavice" si tym iste nemozu by takmer nikdy
no tak to by zaujimalo aj mna...v jednom nemenovanom casaku bol taky prieskum a tam ze vraj z 10sa 8 xallanom pacia oci..no tak to je celkem slusne si myslim...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
» www.birdz.sk/forum/forum.php...
hm, .....kde sa to mne berie .-D
Ale Psssst...