Po dlhom patrani po dobrych pensickach a po kope najdenych dobrych pesniciek a skupin by som sa vas chcel opýtat ake skupiny pocuvate a ake su vase najoblibenejsie?? a pesnicky ? celkovo styL?
we are the ocean! we are the ocean! we are the ocean! we are the ocean! we are the ocean! we are the ocean! we are the ocean! we are the ocean! we are the ocean! we are the ocean! we are the ocean! we are the ocean!
a cory proste..
a City and colour celkovo Dallasika mozem.. aj the kooks..
počúvam dokola dokola dokola Blink 182 -> Always,Feeling this,Violence a potom ešte celý album MCR Three cheers for sweet revenge ...a mám veľa obľúbenýýýýýýýýýýýýýýých
Within temptation,Slipknot,Avanged Sevenfold,Korn,Bullet for my valentine,Offspring,Halloween,SKA-P,The locos,Guano apes,Lordi,System of a down,Nirvana,Horkýže slýže,Rammstein,Iné kafe,Linkin park,Slobodná Európa,Exília,Metropolis,Nightwish,Zona A,HT,P.O.D.,Volbeat,Dope,My Chemical Romance,načo názov,Konflikt,Slobodná Európa,Rybičky 48,Pain...
Je toho strašne veľa ..A pesničky,tak isto ich mám rada veľmi veľa
Všetko od old schoolových starých rockových skupín ako Led Zeppelin, Foreigner, Blue Oyster Cult cez Pink, Boyce Avenue, One Republic až smerom k slaďákom na štýl od Foals, Sara Bareilles, Sia, Stateless cez Nickelback a 3 Doors Down ku Glitch Mob a dubstepu
synko moj a preco by som si mal davat facku? sa spamataj
ja osobne poznam dost ucitelov co su riadne tupí... cest vynimkam.. na pedagogicke skoly sa hrabu najslabsi studenti zo strednych skol, lebo nemaju na viac...
Nebudem to davat podla zanru, ale radsej podla abecedy:
After midnight project, alice nine, Arch enemy, Breaking Benjamin, Creed, DespairsRay, Dir en grey, Finch, the Gazette, Girugamesh, Hoobastank, Jimmy eat world, Larc en ciel, MUCC, POD, Papa Roach, Placebo, Poets of the fall, Sick puppies, Skillet, Snow patrol, Staind, Theory of a deadman, Three days grace, Tiamat, Trapt, 10 years...
Ja na žánre veľmi nepozerám, pretože ja síce počúvam najviac metal, ale mám väčšinu obľúbených kapiel aj z najrôznejších iných žánrov. Takže to nemôžem tak žánrovo určovať, čo sa mi najviac páči, ale môžem povedať, že asi hudba, v ktorej cítiť klasiku (akože myslím klasickú vážnu hudbu). Čiže napríklad taký symfonický metal a soundtracková inštrumentálna hudba mi dosť sedia
Z najobľúbenejších zahraničných kapiel a interpretov rýchly výber: Sonata Arctica, Avantasia, Regina Spector, Josh Groban, Alexander Rybak, Led Zeppelin, ACDC, Enya, Hans Zimmer, Rachel Portman.
Z najobľúbenejších slovenských a českých kapiel a interpretov rýchly výber: Heľenine oči, Moja Reč, H16, Kľemones, Zóna A, Čechomor, Chinaski, Vrbovskí víťazi, Karpatské chrbáty a Abusus
from first to last, from autumn to ashes, iron maiden, the fialky, madcult, the kooks, the strokes, youcoco, bring me the horizon, ratatat, high contrast, netsky, neon plastix, thermostatic, royksopp, the wombats atď
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Slipknot - Interloper
Marilyn Manson (S)aint
Mettalica - Enter Sandman
Spor - 1up
Excision - Shambhala
Gleb schizofrenik - útek z nemocnice
počúvam takmer všetko, nemám len jeden štýl..
to čo je kvalitné si vypočujem
» soundcloud.com/ramrecords/load...
(počúvať od 1:20, je to ešte nevydaný track premiérovaný na radio show)
a cory proste..
a City and colour celkovo Dallasika mozem.. aj the kooks..
a aj niektore dramače su fajn.
no čo ti k tomu poviem.. gleb je feťák/podľa toho čo hovorí/ a zatiaľ som stretol iba jedného učiteľa čo fetuje
a podľa jeho textov ani z do hlavy toho moc nepodedil a myslím že človek sa nemôže stať učiteľom bez toho aby mal v hlave aspoň niečo
Je toho strašne veľa ..A pesničky,tak isto ich mám rada veľmi veľa
Níe nie je bieber dva lepší, on je oproti bieberovi oné proste
Tú mám rada
Ensiferum, Equilibrium, Heidevolk, Turisas, Tarot, Sinergy, Suicide Silence, Xandria, Xiii.stoleletí...
Od týchto kapiel milujem všetko ale hlavne tie staršie veci.
atď
ja osobne poznam dost ucitelov co su riadne tupí... cest vynimkam.. na pedagogicke skoly sa hrabu najslabsi studenti zo strednych skol, lebo nemaju na viac...
hádam to tu nebudem všetko vypisovať
z nejakých dôvodov sa mi to však páči
pro začátek.
Avenged Sevenfold - Critical acclaim
Dope - My funeral
Godsmack - I fucking hate you
Mettalica - Unforgiven
Saosin - Collapse
Soil - Unreal
H.I.M - Here in my arms
Wednesday 13 - Look what the bats dragged in
Oasis - Slide Away
Foo Fighters - The pretender
Submersed - You run
Rise Against - Hero of war
Skús..
Ak by si ešte chcel, stačí povedať..
Slipknot - Snuff
After midnight project, alice nine, Arch enemy, Breaking Benjamin, Creed, DespairsRay, Dir en grey, Finch, the Gazette, Girugamesh, Hoobastank, Jimmy eat world, Larc en ciel, MUCC, POD, Papa Roach, Placebo, Poets of the fall, Sick puppies, Skillet, Snow patrol, Staind, Theory of a deadman, Three days grace, Tiamat, Trapt, 10 years...
Momentalne najpocuvanejsie
Z najobľúbenejších zahraničných kapiel a interpretov rýchly výber: Sonata Arctica, Avantasia, Regina Spector, Josh Groban, Alexander Rybak, Led Zeppelin, ACDC, Enya, Hans Zimmer, Rachel Portman.
Z najobľúbenejších slovenských a českých kapiel a interpretov rýchly výber: Heľenine oči, Moja Reč, H16, Kľemones, Zóna A, Čechomor, Chinaski, Vrbovskí víťazi, Karpatské chrbáty a Abusus
from first to last, from autumn to ashes, iron maiden, the fialky, madcult, the kooks, the strokes, youcoco, bring me the horizon, ratatat, high contrast, netsky, neon plastix, thermostatic, royksopp, the wombats atď