Ľahko sa mi hovorí, moje telo poslúcha na slovo, ale predsa skúsim prihodiť radu - utekaj, skáč napríklad cez švihadlo. Dôležitá je dynamika, doslova vytriasať, spaľovať tuk, až potom možno začať efektívne s tvarovaním, po prípade kombinovať aktivity. V neposlednom rade je dôležitý výber vhodnej stravy i dávkovania, no sem rozhodne nepatria uletené diéty alebo niečo, o čom sa dočítaš v ženských magazínoch. Naštuduj si vhodné stravovanie radšej v odborných časopisoch pre bodybuilding ect.
Neviem, nakoľko si odolná, ale istý druh otužovania je rýchla cesta k spaľovaniu - telo pre termoreguláciu spotrebuje obrovské množstvo energie, teda vystavuj sa chladu, no až potom, keď sa ho naučíš znášať
Tu o tomto zakladať tému je taká pičovina...keď už na nete tak si pozri stránky venované bodybuildingu..ale aj tak máš najlepšie sa poradiť s človekom ktorý aktívne cvičí a venuje sa tomu.
a áno aj baby rady cvičia a predstav si aj to niektoré vedia a je to na nich dosť vidieť
ja som chodila behať, to som aj dušu vytriasla zo seba. + volejbal a tancovala som dnb ani neviem ako a bola som ako špajdla (čo teraz už povedať nemôžem..)
@mm47 Po prečítaní tvojho komentu mi napadlo, že si... vbanpedifaphi, ale verím, že to tak nie... teda... dúfam, že nemôže byť niekto až taký vbanpedifaphi...
Ja som schudla 14 kg po prvom pôrode pravidelným behaním.Po dvoch mesiacoch som behávala už 10 km a keď som schudla na vahu 51,tak som už behávala 16 km.Samozrejme upravená strava a činky musia byť,lebo treba naberať aj svalovu hmotu.Čim viacej svalov,tým rychlejší metabolizmus- bazálny.Po druhom pôrode som už nemusela veľa chudnuť len 2 kg som mala navyše.Dôležité je,aby sa cvičenie stalo tvojou súčasťou života a už nebudeš mať problémy s postavou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
tak na zadok a stehná mi pomohli výpady s činkami a nejaké stroje(ani za boha neviem ako sa to volalo)
Na brucho rôzne variácie brušákov, na boky taký tanier na ktorý sa postavíš a otáčaš panvou
A tiež upraviť stravu-vynechať mastné,sladké,kalorické atď...
Neviem, nakoľko si odolná, ale istý druh otužovania je rýchla cesta k spaľovaniu - telo pre termoreguláciu spotrebuje obrovské množstvo energie, teda vystavuj sa chladu, no až potom, keď sa ho naučíš znášať
Co chces so sebou robit? zamakat aby si bola stihla alebo silna?
Tak naco tie procesie ?
a áno aj baby rady cvičia a predstav si aj to niektoré vedia a je to na nich dosť vidieť
nádhera. dokonalosť. chcem!
Hocičo mimo domova aj..zumba,aerobic,behanie,posilka,plávanie...nájsť si na to kamarátov,vtedy to ide lepšie.
Napr. ja mám na zumbe veľa kamarátok tak je tam hneď sranda plávať chodím so spolužiakom a do posilky s iným kamarátom. A ešte cvičím doma sama.
ja som to asi 10x za sebou pozerala... sánka na kolenách
Ale aj ty si jebnuta ked riesis obycajne rypanie
.
Prečo si taký skeptický,že ženy nevedia tvrdo makať a bez diet?