mne osobne sa velmi pacia. tento tyzden mam taky helensky osial, lebo ich pocuvam stale dookola, a asi mi coskoro z toho je... ehm.. preskoci.
Utorok o jednej v noci som sa dozvedel ze maju novy album. O 20 minut som ho uz pocuval. Na obed som sa dozvedel ze na intrakoch maju koncert. A vecer som na tom koncerte aj bol, kde spievali prave tie nove pesnicky to bol jeden big happy day...
no, a najradsej mam asi Hoja Hop, potom Zurku, Zahradku, Trim ho...
ja ich mam velmi rada tiez bola som aj na koncerte a to bola fakt pecka .....ked k nam pridu zasa tak nevaham ani sekundu ....a moje naj? neviem sa rozhodnut
poznam poznam, aj na ich koncerte som bol.... trim ho je fajna pecka ..potom este z noveho albumu neic het, cajoris ale pocuvam ich ked mam na taku hudbu chut... vacsinou je to o punku, a metale ci jak sa tote styly volaju....
Joooj Heľenine Očiiii Neskutocne uzasna skupina, uz len ich mikrofonova skuska je neskutocne uzasna Mam doma oba albumy a pocuvam strasne velaa..niekedy tak ze okrem nich nic ine...noo a najoblubenejsia pesnicka? Tych jee..z prveho Mocila Konope a Ruky v krvi a vsetky ostatnee A z druheho hlavnee Dobru chut..., Cajoris, Curala som v maku..a za nimi vsetky ostatne...HEL sa proste neda porovnavat..milujem ich koncerty, vzdy som po nich total mrtva..a lubim Lyncha a jeho super hlas..a ich vsetkych vlastne Mnam ♥
No jooo.. ...ma kamos nakazil nimi..treaz vkuse ich cuváám..a tez mi s toho uz trtka kus...tento tyzden budu v nasom meste vystupovat a ja tu nebudem : disappointed:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Utorok o jednej v noci som sa dozvedel ze maju novy album. O 20 minut som ho uz pocuval. Na obed som sa dozvedel ze na intrakoch maju koncert. A vecer som na tom koncerte aj bol, kde spievali prave tie nove pesnicky to bol jeden big happy day...
no, a najradsej mam asi Hoja Hop, potom Zurku, Zahradku, Trim ho...
Mariana,Hoja Hop,Feri,Nina...
a možno aj poznám, len o tom neviem
a su taki odveci, az su fajni
ako recesia dobre,ale ako pocuvatelna hudba nie
mocno šmišni su .. nemozem z nich a najsamlepsia pesnicka
od nich je Marianna