pocuva ich vobec niekto?ak ano,aky je vas nazor na tuto kapelu?ako sa vam paci album Gambling With The Devil?ja tuto kapelku nepocuvam dlho,len nejake 2-3 roky,ale ze tento kratky cas som si ich oblubila.z noveho albumu sa mi najviac pacia pesnicky as lon
Zatial nepocuvam ale chystam sa kamos mi doniesol nejake ich albumy, ale kym som si stihol na ne najst cas, namotal som sa na Nirvanu... Takze za nejaky cas si pojdem napocuvat Helloween.
no nirvana je urcite silna namotavka,aj ked ja osobne nirvanu len tak raz za mesiac a cim skor si najdi cas,lebo urcite to je kvalitna hudba,a ten cas ktory stravis pocuvanim,urcite nebude zbytocny
Vzdy ked vidím skupinu z nazvom heloween poviem rofl. Vzdy si spomeniem totiž na susedovho otca ako my vravi, počuvaj stiahni mi nejaky ten heloween a ten jeho postoj a hlas, lepšie jak heloween, ktory mi totiž nič nehovori nieje to moj style
Jasne ja pocuvam Helloween je to moja najoblubenejsia skupina a je doslova jednickov power metalu. Hlavne si vypocujte albumy Keeper of the seven keys a vlastne vsetky treba vypocut lebo vsetky su velmi dobre.
WAW ZUZA TI OD KEDY POCUVAS HELLOWEEN TAK VELMI WIEM ZE SOM TI O NEJ HOVORILA MINULEHO ROKU A WRAWELA SI ZE JU WOBEC NEPOZNAS HM TEN TVOJ BRATRANKO MAL ASI PRAVDU S TYM, ZE SI STALE VYDUMUJES ALE NIC ZLOM NO
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Moja matka ich pocuva, otec ich pocuva, ja ich pocuvam...
Skveli su, ale vyhrava u mna The Dark Ride a The Keeper Of The Seven Keys.