Ahojte, chcem vás poprosiť, či by ste mi neporadili VŠ. Bavia ma filmy, kultúra, umenie, filozofia, dejiny, písanie a trošku aj politika. Viete mi poradiť nejaký odbor? A je tu niekto kto študuje kulturológiu a vie mi povedať o čom to je?
Podľa mňa si úplne zhrnula presne to, o čom kulturológia je .)
... aj keď tá možno bude mať dosť aj z práva či z ekonomiky .. záleží na tebe či chceš čisto umelecký smer alebo radšej aj prepojený s takýmito odbormi.. taký asi viac menej iba umelecký mi napadá estetika, dejiny umenia (aj keď tie sú vraj úplne jednotvárne zamerané len na dejepis.. veľa dejepisu!), uměnovedné studia (na toto asi reálne neexistuje názov v Slovenčine xD)
Ak sa rozhodneš, tak pokojne choď aj na tú kulturológiu.. Jasné, na SK možno reálne nie je potreba toľko kulturológov, koľko je absolventov, no na úrade práce môžeš skončiť aj s troma diplomami z informatiky, ak sa ti to nechce robiť..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
... aj keď tá možno bude mať dosť aj z práva či z ekonomiky .. záleží na tebe či chceš čisto umelecký smer alebo radšej aj prepojený s takýmito odbormi.. taký asi viac menej iba umelecký mi napadá estetika, dejiny umenia (aj keď tie sú vraj úplne jednotvárne zamerané len na dejepis.. veľa dejepisu!), uměnovedné studia (na toto asi reálne neexistuje názov v Slovenčine xD)