@pubertslatinocelny to som nevedel, ze tam take daco je, a kde je bajkalska? (nie ze by, ale ja sa v bratislave vobec nevyznam a nie to este v jej uliciach
ružinovská bytovka no predsa Eurovea a Polus a Aupark Ale nie hm, nové divadlo, Divadlo Aréna, Apollo, Národná rada, Grasalkovičov palác, hotel Carlton, Univerzita Komenského, Starý most, hrad Devín, Michalská brána, staré divadlo, HViezdoslavovo namestie...
so všetkou úctou k ujovi bauerovi... ale nové SND sa mi moc nepáči. dokonca aj tá plastika pred vchodom, čo má z každého uhla vyzerať ako tancujúca dvojica, sa viac podobá na ťavu ako na tanečníkov
@luc.ka ty si videla výkresy a zároveň ovládaš dispozičné nároky divadla (takého významu), keď vravíš, že je to múdro navrhnuté zvnútra? ja napríklad nie. no a zvonku je to opäť otázka limitujúcich faktorov vyplývajúcich z vnútorných prevádzkových a technologických nárokov. ťažko hodnotiť krásu architektúry keď nepoznáme nároky, ktorým má vyhovovať.
i keď samozrejme vždy možno povedať laické "páči/nepáči", ktoré ti nikto brať nebude. keby si bola laik.
@takzvany nuž, mala som typológiu 4 a bola som na bauerovej prednáške. takže - hej, videla som dispozíciu, pôdorysy premietnuté na stene síce detailne neovládam, keďže fotografickú pamäť mi príroda nenadelila, ale mám aspoň predstavu. škoda, že pár vecí nie je tak, ako boli pôvodne navrhované... možno by to vyzeralo lepšie. toľko k môjmu laickému názoru.
@luc.ka@24 Vďaka za objasnenie, ja som aj občas premýšľala nad tým, čo to asi tak má symbolizovať (a tá budova sa mi nepáči ani zvnútra, je taká "na stratenie sa")
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
SND
modrý kostolík + gymnázium gröslingova
modrý kostolík je aj v bruselli v parku minieuropa, ako najkrajšia a najreprezentatívnejšia stavba bratisalvy
známa je aj novostavba SND ako najstaršia novostavba v SR
a ikonická budova Eurovea komplexu je víťazom Stavby roka 2010
444444444444444444444444444474
@blacko takto?
a co tu davas stvorky so sedmickou?
inak asi @2
a ak tie novsie tak by som tal snd
i keď samozrejme vždy možno povedať laické "páči/nepáči", ktoré ti nikto brať nebude. keby si bola laik.