caute prosim vas ma niekto nokiu 3110???? Nie je to najnovsi model, ale aktualne staci na moj rozpocet a neviem ci sa mi oplati kupit si ju...Tak pls ak ho niekto mate, ake mate skusenosti??? co ste dostali k telefonu pri kupe v t-mobile???
@mata012 Handsfree súpravu (iba jedno sluchátko a aj to stojí za hovno slight_smile:, nabíjačku a igelitku
Ale nie je to zlý mobil. Robí slušné fotky, prehrávač hudby niekedy skáče, ale inak v pohode. A ešte je aj odolný...koľkokrát mu už padol, ja som naň vylial čaj a stále ide
Neodporúčam už som ho dávala tri krát reklamovať je to hrozný šrot. Najhoršia kúpa v mojom živote. Nikdy ma NOKIA tak nesklamala ako práve pri tomto mobile.
vyber si lepsi a hlavne kvalitnejsi mobil..musis si dokupit pametovku bo pamet v celom mobile je asi 7MG..polovica tem tam nejde..neni to moc dobry mobil..taky ""novsi"" typ nokie..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ten mobil isto nie,vyberaj si iny
Ale nie je to zlý mobil. Robí slušné fotky, prehrávač hudby niekedy skáče, ale inak v pohode. A ešte je aj odolný...koľkokrát mu už padol, ja som naň vylial čaj a stále ide
vyber si lepsi a hlavne kvalitnejsi mobil..musis si dokupit pametovku bo pamet v celom mobile je asi 7MG..polovica tem tam nejde..neni to moc dobry mobil..taky ""novsi"" typ nokie..