ahojte.. už cca hoďku a pol hľadám na nete inzerciu so snowboardmi.. aj som našla.. na hyperinzercia.sk ale všetky sú buď drahé alebo krátke či príliš dlhé.. alebo je mesto ich "pobytu" ďaleko.. :/
veď teraz sú dosť zľavy, takže zoženieš aj v normálnom obchode za rozumný peniaz, nie? (teda ja sa do toho moc nevyznám, ale brat si kúpil snowboard okolo 100, aj minule som v nejakom športovom obchode videla za tých cca 100E snowboardy)
@tysha noo hej to viem :/ .. momentálne by mali byť nejaké výpredaje v Pogu.. ale niesom si istá.. no mám pocit, že na nete je to lacnejšie.. aj keď v obchode zase asi lepšie, čo sa týka dodania atď.. :/
najlepšie je vybrať si dosku priamo v obchode, na začiatok stačí nejaká lacnejšia, skôr freestylová si myslím.. a poradia ti určite lepšie v shope ako tu.. a doska by sa mala vyberať na váhu a na výšku, ale tak na začiatok..
cez net by som prvu dosku nekupovala. chod do obchodu, tam su predavaci na to, aby ti poradili co a ako a snad najdes nejake dobre zlavy. alebo sa obcas daju najst aj v takych tych "bazaroch" celkom dobre, len trocha pouzivane boardy. ale to si treba pribalit nejakeho znameho, co sa vyzna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
www.snowboard1.sk
lacné,z velkoskladu,
mám overené
komplety aj viazania boty a doska
lacné ,a spolahlivé