takžéé mam mp3ku teac a normáálne funguje síce je v horšom stave (už bola v práčke hh ale občas mi prestane fungoovat (akurat ked potrebujem,) norálne nabehne text začiatočny a potom displej vypne newite co mam robiť?
Máš veľa možností..o zem s ňou, alebo pod vlak alebo ešte raz do práčky, možeš skúsiť aj mikrovlnku... Opraviť to neopravíš, mp3ky sú všetko len hromadna megalacných súčiastok s ktorými sa neoplatí babrať sa
@Kokinka presne takto som ja opravil mp3 ku ktorú som dal v Tescu reklamovať, v servise nevedeli za celý mesiac čo s tým...
Ale to funguje len keď je to systémová chyba, vraj sa to stáva niekedy keď sa na surovku odpojí mp3 od compu... Najprv vybrať baterku potom pichnuť do kompu a ihneď stláčať (na mojom to bolo tlačítko na spustenie) Ale pokial je to pračkou tak nepomože nič..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ale to funguje len keď je to systémová chyba, vraj sa to stáva niekedy keď sa na surovku odpojí mp3 od compu... Najprv vybrať baterku potom pichnuť do kompu a ihneď stláčať (na mojom to bolo tlačítko na spustenie) Ale pokial je to pračkou tak nepomože nič..