Čawte dostal som nový snowboard a keď som sa na ňom bol včera snowboardovať v autobuse po ceste nazad domov som si všimol že mi z neho trčia akési nitky. Myslel som si že sa mi asi zachytil o bundu alebo niečo ale potom som ich objavil na viacerých miesta
nie som myslel že už je navoskované keď je nové. V obchode nič nepovedali a keďže je to môj prvý snowboard nevedel som čo treba robiť. Myslíš že je to preto lebo je nenavoskovaný?
@7 to ten pravy hovori keri tam hra futbal se svaba lez aby pozeral na to nic co aj mal robit, a ja sa tam drem za troch ludi a takto o mne pises no sak dockaj ale ja ti nic nebudem robit, jezisko ta potresta sam, len dufam ze sa do vtedy nestihnes vyspovedat !!!
staci ho navoskovat ... a tie biele vlakna zmiznu potom ... to sa robi stale to ked dojazdis tak ta doska sa vysusuje .. a potom je to biele navoskuj a bude fajn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
@8 Lol vy tu o čom trepete?