ja by som si nedával náušnicu do ucha vôbec... nech v tomto majú dievčatá dačo svoje.. prečo by to mali mať aj chalani? ale keď už tak chceš, tak asi do ľavého.. keďže pravé ucho je gay ucho
btw k teme je to jedno daj si ju kam sa ti paci..tvoj problem nebude ked ti budu picovat ze si jak gay..ty vies ze nim nie si a daka skurvena nausnica to nedokazuje...
@sheily Nie.. u dievčat je to iné.. Keď máš v ľavej, tak nič, ale keď v pravej, tak to znamená, že si šlapka (sry za výraz).. Ináč to je blbosť.. Ja mám 4-4 v každej.. O.o Nič si z toho nerobím..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
všetky pierciengy sa dávajú najprv na ľavú stranu..ale prečo? .. neviem
btw k teme je to jedno daj si ju kam sa ti paci..tvoj problem nebude ked ti budu picovat ze si jak gay..ty vies ze nim nie si a daka skurvena nausnica to nedokazuje...
A V JUZNEJ AMERIKE JE TO NAOPAK.....
Niezeby mi to vadilo, ja nausnicu nemam an nechcem (Kym je len jedna a u takeho diskoboy-a tak je to skor nasmiech )