no mne to vydržalo.. max. týťdeň, a asi deň po tom ako som si to dala tak mi to tak zozelenelo, takže to bolo také čiernozelené.. a stálo to... taká úplne maličká, malo to asi jeden cm na výšku, to stálo 80sk.. ale ja som si to dávala na kúpalisko tak možno to bolo tým.
to zalezi ako casto to budes umyvat... totiz cim castejsie budes chodit do sprchy, bazena alebo mora tym skor ti to zlezie + da sa to zoskrabat. Ono mne to flak ziadny nespravilo, lenze po case sa to zacinalo pomaly olupovat takze to po case vyzeralo divne a som sa nasral a zoskrabal aj zvysok
Btw cierna henna je skor synteticka alebo ako to povedat ta zelenkava az hneda je cisto prirodna henna.
Henna to je take dovolenkove tattoo pekne na 2tyzdne ked sa chces zmenit na ten cas alebo ked si chces vyskusat ake by to bolo s normalnym tattoo
asi 2 tyzdne, ale uz po 2 dnoch boli okraje nepravidelne a fara od nic postupne bledla, uz po tyzdni to bolo dost blbe a dal som si to dole kefkou pod vodou uplne lahko
Ja som mala robil mi to priateľ Radek a keďže krásne maľuje bolo to úžasné, len ľutujem, že nemám fotku a vydržalo mi to asi tak dva či tri týždne ale po týždni mi niečo na to dal, aby to vydržalo dlhšie.
No mne to držalo asi tri týždne...prvé dva dni som na tom mala ten povlak, ktorý potom popukal, odlúpol sa a zostal mi iba obrázok rovnakej farby. A ten som si jemne natierala vrstvou krému, keď som sa šla kúpať alebo sprchovať aby dlhšie vydržal. Nemala som žiadne fľaky ani nič podobné. Len chĺpky na pokožke ostali ešte asi pol roka tmavšie ako ostatné, ale to skoro ani nebolo vidieť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
..citala som o tom, ze kvalitna henna ma byt zelena az do hneda...ze ta cierna je nekvalitnaaa
A navyse ak budes na slunku tak to miesto sa ti neopali, takze ked to zmyzne budes tam mat neopaleny flak.
Btw cierna henna je skor synteticka alebo ako to povedat ta zelenkava az hneda je cisto prirodna henna.
Henna to je take dovolenkove tattoo pekne na 2tyzdne ked sa chces zmenit na ten cas alebo ked si chces vyskusat ake by to bolo s normalnym tattoo