Máte nejaké skúsenosti s ňou? Doteraz som si myslela že farbí len na tmavo ale potom som si vygooglila toto Rozmýšlala som že by som si ju kúpila. Myslíte že mi dobre chytí keď mám špinavo blond vlasy? A ešte... mala som melír asi pres 3 mesiacmi, mysl
či počkaj, ty chceš ísť zo špinavej blond na normálny?
tak s tým ti henna nepomôže, vážne len stmavuje (ale na druhej strane nejaká čistá cassia s kamilkami a možno aj kurkumou by ti to mohla aspoň opticky zosvetliť zlatavými odleskami a tým, že to budeš mať vyživené
@mielikki no tak to som asi zle pochopila teraz to aj hladám ale nikdy nie je doslova napísané že farbí len na tmavo čiže som to nevedela ale diki
@lilly09 no chcela som ísť pôvodne na blond ale už mi bolo objasnené, že to sa nedá
ale ja som chcela hlavne na leto zmeniť farbu ale nechcem si vlasy zničiť normálnym farbením
ale tak asi henna nie je celkovo pre moju farbu vlasov... alebo vedeli by ste mi poradiť nejakú ktorá by mi normálne chytila? mám tým na mysli že asi na špinavo blond vlasy si nedám čiernu hennu, to by zle dopadlo
tak nie vyslovene na tmavo, ale nezosvetlí ti to jednoducho... ale pekné a vcelku prirodzene vyzerajúce odtiene ryšavej sa tým vykúzliť dajú, aj na špinavý blond
(a "čierna henna" ja strašne zákerná vec inak, ale to sem už nepatrí
ak mas spinavé blond vlasy tak je aj henna, myslim ze je to zlata blond alebo nieco take... sestra si ju dava a tiez ma take nejake vlasy myslim, ze by ti to vlasy aspon preziarilo
pokiaĺ máš poriadnu hennu, tak ťa skôr začnú trápiť odrasty, než to, že sa to vymýva... teda spočiatku sa to môže vymývať viac, ale akonáhle budeš chvíľu henniť pravidelne, tak je to dosť trvalé
@domarakuja mne sa celkom pozdavaju, su prirodnejsie a mam z nich hustejsie a pevnejsie vlasy... a nasla som si tam presne farbu, ako sa mi paci a je podobna mojej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
pred troma mesiacmi? Nie, len asi tam chytí výraznejšie
V čechách majú hennecolor v drogériach Jasmin, prípadne skús pozrieť zdravé výživy, orientálne obchodíky a podobné
alebo na internete, presné stránky si nepamätám, ale keď si vygúgliš prodejbylin alebo hennayvette, tak nájdeš
a je pravda, že trocha vysušuje, ale keď do nej pridáš trocha oleja, tak nie
ešte nejaké otázky?
tak s tým ti henna nepomôže, vážne len stmavuje (ale na druhej strane nejaká čistá cassia s kamilkami a možno aj kurkumou by ti to mohla aspoň opticky zosvetliť zlatavými odleskami a tým, že to budeš mať vyživené
@lilly09 no chcela som ísť pôvodne na blond ale už mi bolo objasnené, že to sa nedá
ale ja som chcela hlavne na leto zmeniť farbu ale nechcem si vlasy zničiť normálnym farbením
ale tak asi henna nie je celkovo pre moju farbu vlasov... alebo vedeli by ste mi poradiť nejakú ktorá by mi normálne chytila? mám tým na mysli že asi na špinavo blond vlasy si nedám čiernu hennu, to by zle dopadlo
snáď som sa pochopitelne vyjadrila
(a "čierna henna" ja strašne zákerná vec inak, ale to sem už nepatrí
@lilly09 a nevieš kde ju kupuje tvoja sestra?
ale mala som aj takuto, ale tato nieje celkom prirodna...