Ahojte Kto si hennujete vlasy? Potrebovala by som poradiť...už druhý krát som si aplikovala henna color light red a po dvoch týždňoch sa mi vyzmývala na pôvodnú fa
@mielikki Ou, fuck! vďaka...to som si ozaj nevšimla...bolo to prvý krát, čo som ju chcela vyskúšať nevieš mi poradiť ktoré z hennecolor by mi chytila na červeno ? prirodzene mám svetlo-plavé.
@4lex Normálne som si to mohla nevšimnúť Bolo to jediná "henna" ktorú som v okolí 25km našla tak som to nemala s čím porovnať a zloženie zrovna zrozumiteľne napísané nie je. Neprosila som ťa, aby si mi nakladala....
@gora tak, medená hennecolorka je jednoducho čistá henna, chytí ti to tak do hennového ryšava, potom sú tam tie iné s prímesami, ale klasickú červenú nečakaj. Skôr rátaj s tým, že čím budeš mať viac vrstiev, tým ti to začne tmavnúť, momentálne som na takej hnedoryšavej, čo má na dobrom svetle červené odlesky.
Jednoducho vždy ti to hodí taký typický hennový odtieň, ktorý bude vyzerať pomerne prirodzene, pre predstavu si pozri trebárs tu, ako to môže vyzerať » www.hennaforhair.com/mixes/index.htm...
ja mam pomerne cerstvu skusenost tiez mam povodne plavu farbu. pred dvoma mesiacmi som si farbila prvykrat.. dala som kombinaciu 3:1 hnedu a medenu hennu Five Fives.. vysledok bol brutal rysava.. po troch dnoch to trosken stmavlo..po mesiaci som farbila cisto iba hnedou s pridanim cierneho caju a kakaa.. to uz bolo skor docervena a do tretice tento vikend, ciernu hennu zaliatu kavou, farba konecne takmer podla predstav, taka svetlejsia hneda s cervenymi odleskami..ale inak posobit nechavat 6 hodin, potom stratim trpezlivost ale nabuduce skusim celu noc...
@rencia podľa toho akú štruktúru má Tvoj vlas... Moja mamča má napr jemné vlasy a chytí jej hocičo, ja mám také tvrdé dráty, na ktoré nechytí ani farba, nieto ešte henna a máme rovnako tmavé vlasy... Keď som to skúšala tak som mala asi týždeň bordo odlesk, pritom som si dávala nejakú hrdzavú...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
hennecolor je henna, napríklad
už keď idem niečo robiť, tak si o tom pozisťujem poriadne
Jednoducho vždy ti to hodí taký typický hennový odtieň, ktorý bude vyzerať pomerne prirodzene, pre predstavu si pozri trebárs tu, ako to môže vyzerať » www.hennaforhair.com/mixes/index.htm...
» www.zdravie.sk/clanok/43358/he...