Má tu niekto skúsenosti sfarbením vlasov body art quality hennou? Ako po nej vyzerá pokožke na hlave? Dá sa tá farba z kože potom vôbec zmyť alebo je v pohode?
Nikdy som si vlasy nefarbila hennou, pravdupovediac ani ma to neláka, lebo potom si nemôžem farbiť vlasy normálnou farbou. Ale počula som že je to fakt dobré
Ale žiaľ, tetovaciou hennou som si vlasy ešte nefarbila, ale vraj (vraj rozumej podľa fóra, kde sa radia medzi sebou ľudia, ktorí si často svoje vlasy môžu ľahko prisadnúť, teda to považujem za vcelku spoľahlivý zdroj tá farbí najlepšie, je nejaká veĺmi kvalitná alebo tak
Normálna henna, čo sa predáva na vlasy a používam, sa z hlavy zmyje ľahko a nefarbí (na rozdiel od prstov, treba ma´t rukavice , o hentej neviem, ale všeobecne sa odporúča natrieť si aspoň tie viditeľné časti hlavy (čelo, uši...) nejakým mastným krémom.
ale nič zvláštne na tom nie je, segra si s henou farbila vlasy a nič sa jej nestalo, je to len taká iná farba taká skor viac prírodná, len nemusí ti chytiť tak ako na obrázku no tak že nie vždy ti to dobre chytí ale to máš tak aj s inými farbami a blbosť že si potom nemôžeš inou farbou nafarniť vlasy ,možeš ale až po nejakej dobe ,myslí sa to tak že nie hned za týždeň, ale tak neskôr ked sa ti vymyje, ale tak to máš aj tak s normálnou farbou, že jasné že si nebudeš dávať každý týžden inú značku farby ,alebo celkovo si farbiť často vlasy lebo sa ti dojebú a vypadajú, takže sa toho neboj nič ti to nespraví a určite ti to vlasy nepokazí
Ja som tiež skúšala hennu, tú istú čo mielikki (tiež iný odtieň) a chytila. A tiež som čítala, že tá na tetovanie je kvalietnejšia, na jemnejšie zomletá, nenecháva na hlave taký bordel.
@matusha okolo 140kč za krabičku, presne neviem, dávno som nekupovala a vydrží mi vcelku dlho (miešam dva odtiene a experimentujem so všetkými možnými prísadami, tak je toho potom vždy viac)
@mielikki čiže cca 5 eur. Hm, rozmýšľam, že pôjdem do Brna, vychádza to zatiaľ najlacnejšie Mne jedna 100 g krabička vystačila na 2 razy, radšej neexperimentujem
@matusha tú používam bežne (teda farbím len zhruba pol roka, raz mesačne, ale okrem prvého razu som ju mala vždy, to mi poradila spolužiačka ), zalievam kadečím, čo je po ruke (väčšinou káva/čierny čaj, ale mala som aj ovocný a občas do toho vývar z bazalky, vraj podporuje rast vlasov), párkrát škoricu, ktorá síce nejaký efekt nemá, ale pekne z toho voňajú vlasy ešte dosť dlho, trocha oleja, to bežne, naposledy som dala aj žĺtko, pre výživu.
@matusha mala by sčervenieť, ale aj tak som dosť ryšavá z toho
ale spolužiačka (zas iná) do toho pridáva kukurmu a zalieva kamilkami (nejaké korenie, neviem aké) a má to také zlatoryšavé (hoci ono to dosť závisí od pôvodnej farby a pochopiteĺne si dáva na hlavu iný odtieň ako ja)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ale žiaľ, tetovaciou hennou som si vlasy ešte nefarbila, ale vraj (vraj rozumej podľa fóra, kde sa radia medzi sebou ľudia, ktorí si často svoje vlasy môžu ľahko prisadnúť, teda to považujem za vcelku spoľahlivý zdroj tá farbí najlepšie, je nejaká veĺmi kvalitná alebo tak
Normálna henna, čo sa predáva na vlasy a používam, sa z hlavy zmyje ľahko a nefarbí (na rozdiel od prstov, treba ma´t rukavice , o hentej neviem, ale všeobecne sa odporúča natrieť si aspoň tie viditeľné časti hlavy (čelo, uši...) nejakým mastným krémom.
Poradila som aspoň trocha?
(len iný odtieň)
A inú som neskúšala, vlastne teraz si už ani vlasy nefarbím.
a čo sa experimentov týka, tak zatiaľ (nechcem zakríknuť) som spokojná, skúšala som viac menej len overené prísady
ale spolužiačka (zas iná) do toho pridáva kukurmu a zalieva kamilkami (nejaké korenie, neviem aké) a má to také zlatoryšavé (hoci ono to dosť závisí od pôvodnej farby a pochopiteĺne si dáva na hlavu iný odtieň ako ja)